De docenten van de Antwerpse KMO-academie

Van onze docenten moet u dus geen theoretische, academische uiteenzettingen verwachten. Tijdens een opleiding van de Antwerpse KMO-Academie zal u, in gezelschap van collega-zaakvoerders, vooral concrete inzichten, tools en tricks meekrijgen waarmee u de volgende dag al aan de slag kan in uw eigen zaak.

An Vermeulen

Docente An Vermeulen“Met behulp van het Business Model Canvas brengt u het bedrijfsmodel van uw zaak op een overzichtelijke en visuele manier in kaart en kan u uw bedrijfsstrategie evalueren en bijsturen waar nodig.”

Met 20 jaar business-en managementervaring op de teller kan zij putten uit een brede ervaring in business development, sales, marketing en omnichannel/e-commerce. Het trainen en coachen van mensen en faciliteren van verandering tot nieuwe manieren van werken, processen, diensten en zakelijke modellen is wat haar dagelijks drijft.

Ze doet dit met aandacht voor zowel de mensen als de systemen waarin ze functioneren, met een oog op open communicatie en intensieve samenwerking. Denken, durven en doen zijn haar motto.

be.linkedin.com/in/vermeulenan

Schrijf u in voor de opleiding Businessplan op 1 A4

Lieven Van de Velde

Docent Lieven Van De VeldeLieven heeft meer dan 15 jaar ervaring in het geven van trainingen, workshops en seminaries over internet en e-marketing gerelateerde topics. Hij is gespecialiseerd in het coachen van KMO’s bij hun online activiteiten en is expert in o.a. SEO, e-commerce en Google Analytics. Hij kan u alles vertellen over de do's en don'ts bij online verkoop.

be.linkedin.com/in/youniverse

Schrijf u in voor de opleidingen Websitedokter - Laat uw website analyseren door een vakexpert en Antwerpen online - Hoe bereikt u als KMO uw doelgroep 

Véronique De Prycker

Docente Veronique De Prycker“Deze training verdient zichzelf terug met die eerste extra klant die u binnenhaalt door de gebruiksregels van LinkedIn te kennen én ze correct toe te passen.”

Véronique De Prycker is docente bij Syntra AB en oprichtster van The House of Leadership
be.linkedin.com/in/veroniquedeprycker 

Schrijf u in voor de opleiding Nieuwe klanten via Linkedin

 

Leen Goossens

Docente Leen Goossens“Na het volgen van deze sessie stelt u bij al uw projecten de vraag of er geen goedkopere wijze is om deze te realiseren. U zal bij iedere kostenpost nagaan of er subsidies bestaan en of er eventueel een andere manier van kostenbesparing mogelijk is.”

Leen Goossens, onafhankelijk KMO-adviseur en ervaren “subsidioloog”

be.linkedin.com/in/leengoossens en www.letsgoos.be.

Schrijf u in voor de opleidingen Subsidiemanagement: laat geen geld van de overheid liggen dat u toekomt en Flexibel verlonen - Hoe geeft u uw medewerkers opslag zonder arm te worden?

Philippe Sarens

Docent Philippe Sarens“Laat te lage prijzen het rendement van uw zaak niet aantasten. Door de juiste onderhandelingstechnieken aan te wenden behoudt u uw marge.”

Philippe Sarens, zelfstandig trainer en consultant in sales, marketing en management

be.linkedin.com/in/philippesarensprofile

Schrijf u in voor de opleidingen U bent te duur! Weersta aan de druk op uw marge en Boost uw sales in 1 dag - Intensieve salestraining met direct resultaat

Serge dal Bosco

Docent Serge dal Bosco

“Als ervaren trainer en coach voor communicatie, verkooptechnieken en coaching, weten we dat de opvolging cruciaal is in al onze disciplines. Na het volgen van een opleiding zullen de kandidaten de kennis onmiddellijk kunnen oefenen met een rollenspel, waarin iedereen gestimuleerd wordt de kennis in praktijk om te zetten.”

Serge Dal Bosco, zaakvoerder bij SDB Training en Consulting
LinkedIn

Schrijf u in voor de opleidingen Eerste hulp bij leidinggeven en Doelgericht prospecteren, succes verzekerd

Tom Sweetlove

Docent Tom Sweetlove - Antwerpse KMO-academie“Connecting your business or event” Tom is freelance Social Media Strategist & Marketeer, gespecialiseerd in het opzetten en uitvoeren van een sociale media marketing strategie voor jouw business of event in de offline en online wereld. 

Tom Sweetlove

linkedin.com/in/tomsweetlove

Schrijf u in voor de opleiding Facebookmarketing: hoe extra sales halen uit Facebook?

Kurt Ostyn

Docent Kurt Ostyn - Antwerpse KMO-academie
Zaakvoerder van OSTYN marketingadviseurs
linkedin.com/in/marketingadviseurs

Schrijf u in voor de opleiding Uw reclame, weggegooid geld?

 

 

 

Reinhilde Goussaert

Docent Reinhilde Goussaert - Antwerpse KMO-academie
EMS Prof. & Certified Personal Coach & Trainer HRM
LinkedIn

Schrijf je in voor de opleidingen Blunders bij ontslag - kapitale fouten die u absoluut moet vermijden en Succesvol aanwerven - hoe vind en herken ik de witte raaf?

 

 

Werner Van Loo

Docent Werner Van Loo - Antwerpse KMO-academie
Werner Van Loo, financieel bemiddelaar
LinkedIn

Schrijf je in voor de opleiding Leg je boekhouder op de rooster!

 

 

 

Patrick Van der Avert

Docent Patrick Van der Avert - Antwerpse KMO-academie
Patrick Van der Avert, Manager Corporate Communications & Marketing at Atradius Credit Insurance NV
LinkedIn 

Schrijf je in voor de opleiding Slechte betalers, kordaat aangepakt!