Partners van de Antwerpse KMO-academie

Syntrabedrijfstrainingen.be

Ontdek alle opleidingen op www.syntrabedrijfstrainingen.be

  • Direct toepasbare opleidingen
  • Flexibiliteit in lesinhoud, data en locatie
  • Uitgebreid, correct geprijsd aanbod
  • Docenten zijn vakspecialisten
  • Erkend voor o.a. kmo-portefeuille

Syntra Bedrijfstrainingen


KMO insider

Ondernemers hebben een drukke agenda. Dankzij een crossmediale aanpak, (magazine, digitale nieuwsbrief en online communicatieplatform) informeren wij ondernemers en hun actieve managers waar en wanneer zij willen. Hun informatiebehoefte is groot en veelzijdig.

Qua communicatiemogelijkheden behoort zowel een doelgericht online-campagne, als een sterke printcampagne tot de mogelijkheden. Een mediamix met de juiste ingrediënten om een ondernemende doelgroep te bereiken. Kmo-insider investeert samen met u in de toekomst van uw bedrijf. Kmo-insider is uw extra troef  voor een sterk, zakelijk netwerk.

www.kmo-insider.biz 

KMO insider

 


 

KMO promoties

Antwerpen is dé place om te netwerken. Industriëlen, managers, KMO’ers, zelfstandigen en vrije beroepers kunnen er elkaar op alle mogelijke manieren ontmoeten in het kader van de onderscheiden organisaties die in en om de Scheldestad actief zijn.

De VZW KMO-Promoties speelt hierin een heel belangrijke rol, onder andere door de jaarlijkse organisatie van de nacht van de KMO. Meer info over dit evenement en de organisator vindt u op www.denachtvandekmo.be

kmo promoties