Massage: leer nieuwe technieken bij Syntra AB

Niets zo ontspannend als een verkwikkende massage! Zin om je massageskills nog verder bij te schaven? We organiseren dit voorjaar nog enkele korte opleidingen. 

Cupping massage (Antwerpen) 

Met cuppingtechnieken breng je gifstoffen (toxines) aan het huidoppervlak waardoor ons lichaam ze veel eenvoudiger kan verwijderen. Door cupping wordt tevens lactaat afgedreven en krijgt de spier terug voldoende zuurstof. Daarom wint deze techniek steeds meer aan populariteit bij sporters. Je ziet dan ook steeds vaker sporters met de typische gekleurde ronde vlekken op hun lichaam.

Naar de opleiding

 

 

Chinese hoofd- nek- en schoudermassage (Mechelen)

De Chinese hoofd-, nek- en schoudermassage is een onderdeel van de Tuina-massage. Tuina-massage is mede ontstaan door zij die wél de voordelen zagen van het werken op acupunctuurpunten, maar het gebruik van de acupunctuurnaalden niet konden verdragen of als pijnlijk ervaarden. Chinese hoofd-, nek- en schoudermassage is een ontspannende massage die zich vooral richt op klachten die voorkomen ter hoogte van het hoofd, nek en schouders. Vastzittende schouders, een geblokkeerde nek, hoofdpijn, ... dit zijn allemaal stressverschijnselen die met deze massagevorm aangepakt kunnen worden. 

Naar de opleiding

 

Triggerpoints (Leuven)

Triggerpoints zijn kleine verkrampingen die niet alleen pijn in de spier veroorzaken, maar ook in nabij gelegen zenuwbanen en lichaamsdelen. Ze kunnen ontstaan door tal van oorzaken waaronder stress, verwondingen, overbelasting en chemische stoffen. Je leert in deze opleiding triggerpointtherapie correct uit te voeren en ook hoe je dit best kan integreren in een bestaande massage.

Naar de opleiding

 

 

Syntra Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra AB

Naar alle artikels
tips vastgoedfotografie
Artikel

7 tips uit de opleiding vastgoedfotografie om jouw panden beter in de kijker te zetten

Vrijwel alle kandidaat-kopers of huurders starten hun zoektocht op het internet. Met de opleiding vastgoedfotografie zorg je voor professionele foto's die opvallen, de interesse prikkelen en de sfeer in een woning zetten. 

Duurzaamheid bij Syntra AB en Syntra Bizz: geen blabla, wel boomboom! teaser
Artikel

Duurzaamheid bij Syntra AB en Syntra Bizz: geen blabla, wel boomboom!

10 actiepunten waarmee we duurzaamheid concreet maken bij Syntra AB en Syntra Bizz.

 

Artikel

HR-Officer: een onmisbare schakel in elk bedrijf

In de opleiding HR-Officer stoomt Sandra Deboes jou op een praktijkgerichte manier klaar voor een boeiende job in de wereld van HR. Ontdek haar aanpak.

De 10 populairste opleidingen van vorig jaar
Artikel

De 10 populairste opleidingen van 2023

Een overzicht van de 10 populairste opleidingen van vorig jaar bij Syntra AB, gebaseerd op het aantal inschrijvingen.