Ontdek de opleiding die bij jou past! Infomoment nieuw cursusjaar op zaterdag 6 juni.

Vraag je gratis sms herinnering aan

 

Campus Leuven

Geldenaaksebaan 327
3001 Leuven

Zo bereik je deze campus met openbaar vervoer

Je bereikt onze campus vanaf Leuven station met de lijnbus 4, 5, 6 of 630. Deze laatste is de snelste verbinding (± 10 minuten tussen station en campus).
Er is een halte (Industriepark Haasrode) vlak voor de campus. Zie websites van De Lijn en NMBS voor de uurregelingen.

Zo bereik je deze campus met de wagen

Vanuit Tienen

Neem afrit 23 (richting Industriepark) op de autosnelweg E40 Luik-Brussel. Op het einde van de afrit ga je naar rechts. Aan de eerstvolgende verkeerslichten draai je rechtsaf. Na ongeveer 100 m zie je de campus en de ingang van de parking (die achteraan gelegen is) op de linkerkant.

Vanuit Brussel

Neem afrit 23A (richting Industriepark) op de autosnelweg E40 Brussel-Luik. Op het einde van de afrit ga je naar rechts. Dan ga je rechtdoor op het ronde punt en aan de eerstvolgende verkeerslichten draai je rechtsaf. Na ongeveer 100 m zie je de campus en de ingang van de parking (die achteraan gelegen is) op de linkerkant.

Vanuit Aarschot

Volg de E314 tot in Leuven, ga daar richting Luik op de E40. Neem afrit 23A (richting Industriepark). Op het einde van de afrit ga je naar rechts. Dan ga je rechtdoor op het ronde punt en aan de eerstvolgende verkeerslichten draai je rechtsaf. Na ongeveer 100 m zie je de campus en de ingang van de parking (die achteraan gelegen is) op de linkerkant.

Javascript is required to view this map.