Campus Leuven

Geldenaaksebaan 327
3001 Leuven

Een praktijkgerichte opleiding volgen in Leuven? Dat kan aan Syntra. Op onze campus in Leuven hebben we een aanbod van tientallen vakspecifieke cursussen. In dat aanbod vind je zowel avond- als voltijdse dagopleidingen.  

Je kunt de Syntra-Campus van Leuven bereiken met het openbaar vervoer en met de wagen.

Met het openbaar vervoer 

Aan de bushalte van Leuven Station kun je lijnbussen 4, 5, 6 of 630 nemen. Lijnbus 630 is de snelste verbinding. De halte Industriepark Haasrode ligt vlak voor de campus.

Voor meer info over bus- en treinvervoer raadpleeg je de sites van De Lijn en NMBS.

Met de wagen

Vanuit Tienen

Je neemt afrit 23 (richting Industriepark) op de autosnelweg E40 Luik-Brussel. Op het einde van de afrit sla je rechtsaf. Draai rechtsaf aan de eerstvolgende verkeerslichten. De campus ligt 100 m verder, met de parking aan de linkerkant. 

Vanuit Brussel 

Volg de E40 richting Luik. Neem afrit 23 en sla rechtsaf aan het einde van de afrit. Rij rechtdoor over de rotonde en sla rechtsaf aan de eerstvolgende verkeerslichten. De campus ligt 100 m verder, met de parking aan de linkerkant. 

Vanuit Aarschot

Volg de E314 tot in Leuven. Ga vervolgens op de E40, richting Luik. Je neemt afrit 23A (richting Industriepark) en op het einde van de afrit ga je naar rechts. Ga rechtdoor over de rotonde en draai rechts aan de eerstvolgende verkeerslichten.  Na ongeveer 100 m zie je de campus en de ingang van de parking (die achteraan gelegen is) aan de linkerkant.

Naast opleidingen van Syntra in Leuven kun je ook op 4 andere lesplaatsen terecht om een Syntra-opleiding te volgen. Je kunt onze medewerkers in de Campus Leuven via de gegevens bovenaan deze pagina contacteren.


Javascript is required to view this map.