Ontdek de opleiding die bij jou past! Infomoment nieuw cursusjaar op zaterdag 6 juni.

Vraag je gratis sms herinnering aan

 

Campus Mechelen

Oude Baan 2
2800 Mechelen

Zo bereik je deze campus met openbaar vervoer

Je bereikt onze campus vanaf Mechelen station met de stadsbus 6 "Industrie Noord" of de lijnbus 500 (Mechelen - Rumst - Boom - Antwerpen). Stadsbus stopt vlak aan de campus, lijn 500 neem halte Kouterdreef of Walemstraat en dan is het nog 5 minuten te voet. Zie websites van De Lijn en NMBS voor de uurregelingen.

Zo bereik je deze campus met de wagen

Vanuit Brussel

Neem afrit 9 Mechelen Noord. Ga op de afrit meteen links (richting Willebroek). Ga aan de eerste lichten rechts (richting Industriepark Noord). Volg die baan helemaal tot beneden aan het rond punt, ga daar de 1ste afslag rechts (terug de brug over). Rij weer helemaal tot beneden aan het t-kruispunt, ga daar rechts en 200 m verder op de linkerkant ligt campus Mechelen.

Vanuit Sint Katelijne Waver/Putte/Bonheiden

Ga richting "ring rond Mechelen" (via de veilingen). Aan de verkeerslichten bij Pauwels/ING ga je niet rechtdoor richting oprit autostrade maar naar rechts. Dit is de Antwerpsesteenweg. Die volg je tot aan de eerstvolgende lichten. Daar ga je linksaf. Je rijdt nu binnen in het Industriepark Noord en daar ga je meteen de eerste links. Dit is de Oude Baan (let op, rechts is het ook Oude Baan). De campus is op het einde van de Oude Baan gelegen op de linkerkant.

Vanuit Antwerpen

Neem afrit 9 Mechelen Noord. Op de afrit rij rechtdoor het Industriepark Noord in. Volg die baan helemaal tot beneden aan het rond punt, ga daar de 1ste afslag rechts (terug de brug over). Rij weer helemaal tot beneden aan het t-kruispunt, ga daar rechts en 200 m verder op de linkerkant ligt campus Mechelen.

Javascript is required to view this map.