Campus Mechelen

Oude Baan 2
2800 Mechelen

Syntra AB heeft campussen op 4 verschillende plaatsen in Antwerpen en Vlaams-Brabant. Check de overzichtspagina voor een lijst van alle opleidingen van Syntra in Mechelen. Je vindt de campus eventjes buiten het centrum van Mechelen.

De Syntra-campus in Mechelen is bereikbaar met het openbaar vervoer en met de wagen.

Met het openbaar vervoer

Wie met de trein komt, kan aan het station de lijnbussen 6 (Industrie Noord) of 500 (Mechelen – Rumst – Boom – Antwerpen) nemen. Lijn 6 heeft een halte vlak aan de campus. Neem je lijn 500, dan stap je best af aan de haltes Kouterdreef of Walemstraat. Vandaar is het nog 5 minuten wandelen. 

Meer info vind je op de sites van De Lijn en NMBS.   

Met de wagen

Vanuit Brussel

Neem op de E19 afrit 9 (Mechelen Noord). Ga op de afrit meteen links (richting Willebroek). Aan de eerstvolgende verkeerslichten sla je rechtsaf. Je volgt de weg riching Industriepark Noord. Op de rotonde neem je de eerste afslag rechts. Rij de brug over en volg tot aan de T-splitsing. Sla rechtsaf. De campus bevindt zich 200 m verder op je linkerkant.

Vanuit Sint Katelijne Waver/Putte/Bonheiden

Ga richting ring rond Mechelen (via de veilingen). Aan de verkeerslichten bij Pauwels/ING ga je niet rechtdoor naar de autosnelweg, maar sla je rechtsaf. Volg de Antwerpsesteenweg tot aan de eerstvolgende verkeerslichten. Daar ga je linksaf. Je rijdt nu binnen in het Industriepark Noord. De eerste weg links is de Oude Baan (let op, deze weg loopt ook aan de rechterkant door). De campus ligt op jouw linkerkant, aan het einde van de Oude Baan. 

Vanuit Antwerpen

Neem op de E19 afrit 9 (Mechelen Noord). Op de afrit rij je rechtdoor het Industriepark Noord in. Volg die straat helemaal tot beneden aan de rotonde. Op de rotonde neem je de eerste afslag rechts. Eenmaal over de brug rij je tot beneden aan de T-splitsing. Daar sla je rechtsaf. De campus ligt 200 m verder op de linkerkant. 

Voor verdere informatie over opleidingen aan Syntra in Mechelen kun je onze medewerkers van de campus contacteren. De gegevens vind je bovenaan op deze pagina.

 

Javascript is required to view this map.