De programmatie 2016 - 2017 staat online, met meer dan 100 nieuwe opleidingen.

 

Campus Metropool (Antwerpen)

Lange Leemstraat 133-137
2018 Antwerpen
Begin juli verhuizen wij naar Campus Antwerpen (Borsbeeksebrug 32 in Berchem)! De campus is daarom niet bereikbaar van vrijdagochtend 1 juli tot en met woensdag 6 juli. Vanaf donderdag 7 juli zijn we opnieuw via telefoon en mail bereikbaar.

 

Zo bereik je deze lesplaats met openbaar vervoer

Deze campus ligt midden in de stad in de Lange Leemstraat. En is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Bij voorkeur zelfs met het openbaar vervoer.

Zie websites van De Lijn en NMBS voor de uurregelingen.

Zo bereik je deze lesplaats met de wagen

Je komt van de E19 of van de Ring rond Antwerpen

Volg de Gen. Lemanstraat en de Koning Albertparkweg tot op de Mechelse Steenweg. Volg de Mechelse Steenweg richting centrum. Na het kruispunt met de Belgiëlei, eerste straat rechts nemen. Dit is de Sint-Thomasstraat. Op het einde van de Sint-Thomasstraat links afslaan. Dit is de Sint-Vincentiusstraat, rij tot aan de lichten. Ga daar linksaf, en 100 m verder ligt campus Metropool op de rechterkant.

Je komt van Mortsel

Volg de Mechelse Steenweg richting Antwerpen centrum. Na het kruispunt met de Belgiëlei, eerste straat rechts nemen. Dit is de Sint-Thomasstraat. Op het einde van de Sint-Thomasstraat links afslaan. Dit is de Sint-Vincentiusstraat rij tot aan de lichten. Ga daar linksaf, en 100 m verder ligt campus Metropool op de rechterkant.

Je komt van het centrum van Antwerpen

Volg de Mechelse Steenweg richting Harmonie- of Koning Albertpark. Sla linksaf de Sint-Thomasstraat in. Op het einde van de Sint-Thomasstraat links afslaan. Dit is de Sint-Vincentiusstraat, rij tot aan de lichten. Ga daar linksaf, en 100 m verder ligt campus Metropool op de rechterkant.

Javascript is required to view this map.