Beter zaken doen online en scoren met je website?
Volg gratis het digitale atelier ism Google.
 

 

Frans 1

Over deze cursus

Frans is sierlijk, spannend en actueel. Het is ook niet gemakkelijk. Daarom begint de opleiding Frans 1 van een absoluut nulpunt. Aan de hand van eenvoudige gesprekken bouw je gaandeweg grammaticale kennis en een degelijke woordenschat op. 

Meteen klaar voor het echte leven

Het grammaticaonderdeel focust op elementaire structuren: je ontdekt wat waar hoort in een Franse zinsstructuur. Verder leer je werkwoorden en voornaamwoorden correct vervoegen en verbuigen. In het vocabulairegedeelte bouw je aan je woordenschat.

Die 2 aspecten breng je samen in de praktijk. De docent laat je onderling rollenspellen, interviews en korte gesprekken voeren om op boeiende wijze te schaven aan je competenties. De cursus is sterk praktijkgericht, zodat je je vaardigheden meteen kunt uitspelen in het dagelijkse leven

Ook in kortere vorm beschikbaar

De opleiding Frans 1 is ook beschikbaar in een verkort traject – ideaal voor wie zijn kennis wat wil opfrissen. Wie de opleiding Frans 1 heeft afgerond, kan overstappen naar Frans 2.

Voor wie?

Doelgroep: 

Deze taalopleiding is ideaal voor medewerkers en zelfstandige ondernemers die hun competenties willen verhogen of versterken door de Franse taal te bestuderen.

Programma

Actieve taaltraining gericht op conversaties in dagelijkse omgangstaal of praktijksituaties;

  • basisgrammatica
  • oefeningen: rollenspelen, lezen, interviews
  • presenteren en communiceren met zakenrelaties
  • telefoneren en rapporteren
  • bedrijfsgerichte conversatie