Ben je op zoek naar meer flexibiliteit en controle over de inhoud van de opleiding? Wil je bedrijfsdoelstellingen halen én tegelijkertijd de persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers stimuleren? Dan bieden de bedrijfsopleidingen op maat van ons zusterbedrijf Syntra Bizz de oplossing.

Vraag meteen je offerte bij onze collega's van Syntra Bizz

Inhoud links

Maak het verschil met een bedrijfsopleiding op maat

De bedrijfstrainingen van Syntra Bizz gaan door in dezelfde campussen als Syntra AB of op locatie in jouw bedrijf. Wat zijn jouw voordelen?

  • Je geniet altijd van een vaste, voordelige groepsprijs
  • Jij bepaalt inhoud en methodiek
  • Jij bepaalt waar en wanneer
  • Jij en je medewerkers boeken onmiddellijk resultaat
  • Jij hebt slechts één aanspreekpunt
  • Je betaalt bovendien tot 40% minder met de KMO-portefeuille (erkenningsnummer maatopleidingen DV.0215959)

Ontdek alle voordelen van een bedrijfsopleiding op maat bij Syntra Bizz 

Inhoud rechts

Centraal vanuit het economische hart van Vlaanderen

Centraal vanuit onze campussen in Antwerpen, Leuven en Mechelen richten we ons tot jou als ondernemer en tot je medewerkers. Waar in Vlaanderen je bedrijf ook gevestigd is.

De bedrijfsopleidingen van Syntra Bizz kunnen we organiseren in jouw bedrijf, op de locatie die je zelf kiest of in één van onze campussen. Jij bepaalt dus zelf waar en wanneer.

 

Inhoud links

Boek een vakexpert in jouw domein

Met een netwerk van bijna 1.000 docenten garandeert Syntra Bizz voor elke bedrijfstraining een docent die specialist is in zijn vak.

Klik hier voor de detailpagina's van de domeinen waarin Syntra Bizz actief is:

Inhoud rechts

Ga voor rendement

Als je een bedrijfsopleiding op maat boekt bij Syntra Bizz, kies je voor rendement. Je speelt in op wat je bedrijf, je organisatie én je medewerkers echt nodig hebben. Wij houden rekening met hun competenties en hun doelstellingen. Hierdoor krijgen zij het gevoel dat in hen geïnvesteerd wordt. Door het aanleggen van nieuwe expertises, kunnen ze hun taak efficiënter uitvoeren.

TipHeb je een vraag maar vind je de opleiding niet terug in ons aanbod? Stel gerust je vraag, de kans is groot dat we je kunnen verder helpen.

Een maatopleiding: goedkoper, zeker in groep

Hoe groter de groep, hoe lager de opleidingskost per persoon. Vanaf 4 personen zijn e bedrijfsopleidingen op maat van Syntra Bizz vaak voordeliger dan de som van 4 individuele inschrijvingen in ons open of kant-en-klare aanbod. Een opleiding kost evenveel, of er nu 1 of 12 deelnemers zijn.

Wil je 12 medewerkers laten bijscholen voor Excel?
Dat kan bij maatopleidingen al voor 61,8 EUR per persoon.
 

Bekijk de prijssimulatie van Syntra Bizz

Partner voor beroepsorganisaties, sociale fondsen en commerciële partners

Door ons uitgebreid netwerk van docenten, de faciliteiten op drie campussen, onze administratieve en commerciële slagkracht is Syntra Bizz de uitgelezen partner voor diverse organisaties die opleidingen willen integreren in hun aanbod naar leden en/of klanten. Doe beroep op onze middelen en expertise. Met verschillende organisaties en bedrijven werden al echte win-win, langdurige samenwerkingen opgezet.
 

Ontdek waarom ook jouw organisatie met Syntra Bizz kan samenwerken

Onze aanpak

  • Vraag van klant
  • Voorstel op maat
  • Opleiding op maat
  • Nazorg en evaluatie

Vragen? We helpen je graag verder

Opleidingsadviseur

Debbie Van Gossum

0495 87 13 83
Joost Van de Vijver
Commercieel directeur b2b

Joost Van de Vijver

03 451 99 00
Linda Boey
Projectcoördinator

Linda Boey

03 451 99 00
Onze klanten
Total Safety Training op maat

"De opleiding voldeed volledig aan onze eisen ook qua timing en locatie"

Total Safety, de internationale marktleider op het gebied van geïntegreerde veiligheidsoplossingen zocht naar een maatopleiding. Samen met Syntra AB organiseerden ze een opleiding ‘train the trainer’ voor hun medewerkers.

Hubo België Training op maat

"Syntra AB combineert een inhoudelijk goede opleiding met flexibiliteit"

Voor Hubo België stelden de medewerkers van Syntra Ab, opleidingen Ms excel samen. Er werd op vraag van Hubo gewerkt met verschillende niveaugroepen om het maximale uit de opleiding te halen. 

Janssens Field Services Training op maat

"Samen met Syntra AB vonden we snel de juiste trainers voor onze medewerkers"

"We hebben geïnvesteerd in een uitgebreid opleidingstraject tot alarmtechnicus bij Syntra AB. In deze opleiding wilden we dat onze personeelsleden op korte termijn verschillende certificaten behaalden en een breed scala aan technische skills onder de knie kregen."

Ep Technieken Training op maat

"We werkten samen met twee docenten waarover we heel tevreden zijn"

EP Technieken bvba is een dynamisch en innovatief elektriciteitsinstallatie-bedrijf. Ze kozen voor ons als opleidingspartner voor meerdere opleidingen op maat.