Bij een maatopleiding van Syntra AB heb je één aanspreekpunt voor al je opleidingsvragen of -behoeften, van intake tot follow-up. Onze persoonlijke aanpak bestaat uit 4 stappen:

Vraag je offerte

Onze aanpak

  • Vraag van klant
  • Voorstel op maat
  • Opleiding op maat
  • Nazorg en evaluatie

Is er in jouw organisatie nood aan opfrissing van kennis of het aanleren van nieuwe vaardigheden? Of wil je intern een aanbod lanceren en ben je op zoek naar een goede opleidingspartner? Contacteer ons voor vrijblijvend advies of  
een prijsofferte.

Wij werken in samenspraak met de docent een eerste maatoplossing uit volgens jouw verwachtingen inzake lesinhoud, leerdoelen, timing en locatie. Deze offerte is in overleg aanpasbaar.

We plannen de maatopleiding in, bij jou in het  bedrijf of in één van onze campussen
Het op maat gemaakt cursusmateriaal wordt op de opleidingslocatie geleverd.

Elke maatopleiding wordt geëvalueerd door de cursisten en de docent. De resultaten met eventuele aandachtspunten voor de toekomst bespreken we graag met jou.

Vragen? We helpen je graag verder

Opleidingsadviseur

Debbie Van Gossum

0495 87 13 83
Joost Van de Vijver
Commercieel directeur b2b

Joost Van de Vijver

03 451 99 00
Linda Boey
Projectcoördinator

Linda Boey

03 451 99 00
Onze klanten
Total Safety Training op maat

"De opleiding voldeed volledig aan onze eisen ook qua timing en locatie"

Total Safety, de internationale marktleider op het gebied van geïntegreerde veiligheidsoplossingen zocht naar een maatopleiding. Samen met Syntra AB organiseerden ze een opleiding ‘train the trainer’ voor hun medewerkers.

Hubo België Training op maat

"Syntra AB combineert een inhoudelijk goede opleiding met flexibiliteit"

Voor Hubo België stelden de medewerkers van Syntra Ab, opleidingen Ms excel samen. Er werd op vraag van Hubo gewerkt met verschillende niveaugroepen om het maximale uit de opleiding te halen. 

Janssens Field Services Training op maat

"Samen met Syntra AB vonden we snel de juiste trainers voor onze medewerkers"

"We hebben geïnvesteerd in een uitgebreid opleidingstraject tot alarmtechnicus bij Syntra AB. In deze opleiding wilden we dat onze personeelsleden op korte termijn verschillende certificaten behaalden en een breed scala aan technische skills onder de knie kregen."

Ep Technieken Training op maat

"We werkten samen met twee docenten waarover we heel tevreden zijn"

EP Technieken bvba is een dynamisch en innovatief elektriciteitsinstallatie-bedrijf. Ze kozen voor ons als opleidingspartner voor meerdere opleidingen op maat.