Heb je goesting om een vak te leren maar heb je overdag geen tijd of niet de mogelijkheid? Volg dan een beroepsopleiding (lange avondopleiding) bij Syntra AB. Ervaren professionals leren je graag de kneepjes van hun métier in onze campussen in Antwerpen, Mechelen, Leuven of Turnhout. Voor alle (dag- en) avondopleidingen kun je vooraf inschrijven.

Inhoud rechts

Bedrijfsbeheer

Wil je zelfstandige worden of droom je van een eigen zaak? Dan is de cursus bedrijfsbeheer van Syntra Antwerpen & Vlaams Brabant het ideale startpunt.

Je kan deze opleiding volgen in 3 varianten: basis, modulair versneld en online (e-bedrijfsbeheer). Ook voor anderstaligen hebben we een cursus in ons opleidingsaanbod.

Je ontvangt een diploma als je de opleiding combineert met een ander ondernemerschapstraject.

Ontdek onze 5 troeven en schrijf je in

TipBen je werkzoekend? Droom je van een eigen zaak? Stap dan in het project "Maak werk van je zaak".

Getuigschrift of diploma?

Na het succesvol beëindigen van een (beroeps)opleiding ontvang je een erkend diploma of getuigschrift. Wie een traject volgt mét bedrijfsbeheer, krijgt een diploma.

Twijfel? Vraag uitleg aan Marike, Tine of Veerle van het klantencentrum. Je kan hen bereiken op 078 15 99 99 of gebruik de chat-functie.

Naar het klantencentrum

Inhoud links

Kom kennismaken

De docenten zijn aanwezig en helpen je graag bij al je inhoudelijke vragen. Bij onze medewerkers kan je terecht met praktische vragen (educatief verlof, vrijstellingen, inschrijvingen en betalingen).

  • zaterdag 20 mei 2017 van 9 tot 12u: infomoment
  • maandag 28 augustus 2017 van 18 tot 21u: infomoment

Ontvang een gratis SMS

Inhoud rechts

Blended learning

Voor Syntra is de "goesting" om te leren heel belangrijk. En we willen dat onze opleidingen toegankelijk zijn. Daarom zoeken we steeds naar de beste manier om een cursus aan te bieden.

Ook bij Syntra AB lopen al een aantal opleidingen waarbij lessen in groep met online leren worden gecombineerd.

Ontdek de opleidingen "blended learning"?

Nathalie Heyse
Florist

"Les volgen met collega-floristen wakkerde mijn inspiratie en creativiteit aan"

En om het je echt gemakkelijk te maken, hebben we alle opleidingen – dag- en avondcursussen, nieuwe en klassiekers – gebundeld in een handige opleidingsgids. Die kun je gewoon afprinten, maar je kunt hem ook online raadplegen op je computer, smartphone of op je tablet. We ontvangen jou met open armen. Tot binnenkort?

Download de opleidingsgids

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze sectormailings of agenda. 2-maandelijks lichten we een aantal opleidingen toe die binnenkort starten en ontvang je waardevolle tips en tricks in je mailbox.

Schrijf je in