Heb je goesting om een vak te leren maar heb je overdag geen tijd of niet de mogelijkheid? Volg dan een beroepsopleiding (lange avondopleiding) bij Syntra AB. Ervaren professionals leren je graag de kneepjes van hun métier in onze campussen in Antwerpen, Leuven en Mechelen. Voor alle (dag- en) avondopleidingen kun je vooraf inschrijven.

Ontdek het aanbod

Inhoud rechts

Leer je eigen bedrijf starten bij Syntra AB

 

Succesvol starten

Heb je goesting om te ondernemen en loop je met het idee om een eigen zaak op te starten? Hoe begin je juist eraan? 'Start je eigen zaak' biedt de oplossing op jouw maat. Met de juiste kennis, inzichten en vaardigheden ga je lijnrecht op je doel af om je dromen te realiseren en er meteen een groeiend succes van te maken. Wij staan voor je klaar! 

Meld je aan voor het gratis intakegesprek.

Ontdek het hier

TipBen je werkzoekend? Droom je van een eigen zaak? Stap dan in het project "Jumpstarters".
Wil je jouw professionele carrière bijsturen of versnellen? Kies dan voor loopbaanbegeleiding bij Syntra AB.

Getuigschrift of diploma?

Na het succesvol beëindigen van een (beroeps)opleiding ontvang je een erkend diploma of getuigschrift. Wie een traject volgt mét bedrijfsbeheer, krijgt een diploma.

Twijfel? Vraag uitleg aan Hilde, Maité, Natasja of Tine van het klantencentrum. Je kan hen bereiken op 078 15 99 99 of gebruik de chat-functie.
 

Naar het klantencentrum

Inhoud links

Kom kennismaken

Tijdens onze infomomenten zijn de docenten aanwezig en helpen je graag bij al je inhoudelijke vragen. Bij onze medewerkers kan je terecht met praktische vragen (vlaams opleidingsverlof, vrijstellingen, inschrijvingen en betalingen).

Naar de infomomenten

Inhoud rechts

Blended learning

Blended Leren bij Syntra AB

Voor Syntra is de "goesting" om te leren heel belangrijk. En we willen dat onze opleidingen toegankelijk zijn. Daarom zoeken we steeds naar de beste manier om een cursus aan te bieden.

Ook bij Syntra AB lopen al een aantal opleidingen waarbij lessen in groep met online leren worden gecombineerd.

Ontdek de opleidingen "blended learning"?

Gitte Van Nieuwenhove
Elektricien

Marketeer wordt Elektricien

Opleidingsgids

Opleidingsgids

We bundelen alle opleidingen in een leuke opleidingsgids. Kies uit honderden korte en lange trajecten in meer dan 20 verschillende sectoren. School je professioneel bij of geef een andere wending aan je carrière.

Download de opleidingsgids

Over Syntra AB

Syntra AB onderscheidt zich van andere opleidingsvormen door zijn professioneel karakter en praktijkgerichtheid. Wij zoeken vakmensen die als docent de praktijk op een didactische verantwoorde manier kunnen overbrengen op een groep gemotiveerde cursisten. Het is dus niet nodig om te beschikken over een lerarenopleiding om les te mogen geven bij Syntra AB.

Over Syntra AB

Ontdek: Syntra AB  |  het opleidingsaanbod  |  het docentenportaal  |  de campussen  |   het team

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze sectormailings of agenda. 2-maandelijks lichten we een aantal opleidingen toe die binnenkort starten en ontvang je waardevolle tips en tricks in je mailbox.

Schrijf je in
Erkend door de VLAIO

Syntra AB is erkend door het Vlaamse Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) voor gecertificeerde opleidingen.