audiproducer bij Motormusic

Audioproducers gaan aan de slag in de studio's van Motormusic

Onze cursisten van de voltijdse dagopleiding 'realisator audioproducties' zijn stilaan klaar voor het echte werk. Tijd voor een echte test dus, enkele weken geleden trokken ze naar de studio's van Motormusic om enkele nummers op te nemen. 

 

Met meer dan 20 zijn ze, onze lichting audioproducers in cursusjaar 2016-2017. Na heel wat maanden oefenen op de campus trokken ze samen met campusassistent Ivo richting Mechelen voor het echte werk. In de studio's van Motormusic namen de cursisten een hele dag eigen nummers op. Ze konden daarvoor rekenen op een professionele zangeres en begeleiding van ervaren producers.

Voor cursist Lorenz was het alvast een spannend moment. 

Het is heel fijn om deze kans te krijgen en dit te kunnen doen.Voor de meesten onder ons is het de eerste keer om in een echte studio aan de slag te gaan. Heel confronterend, maar ook zeker inspirerend. Normaal gezien werken we altijd in het klaslokaal in Syntra, met onze hoofdtelefoons. Nu zitten we echt in een professionele omgeving, met een zangeres en begeleiding.

De cursisten kregen van de docenten de opdracht om een nummer te creëren. Met behulp van de zangeres mogen ze hun nummers nu ook echt opnemen. Een goede test volgens Lorenz.

Tijdens een lesdag hebben we een opdracht gekregen om op 8 uur tijd een idee dat je hebt zoveel mogelijk uit te werken. Dat hebben we gedaan en we gaan nu kijken hoever we daarmee komen.

In juni studeer je af bij Syntra AB als 'realisator audioproducties', Is de opleiding een aanrader? 
Zeker het is een complete en praktijkgerichte opleiding. Je gaat meteen aan de slag met de software en je krijgt heel veel uitleg. Je leert ook echt elke dag bij. We zijn echt de hele dag bezig met muziek, dus als dat je passie is is er eigenlijk niets mooiers.

Interesse?
 

Syntra Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra AB

Naar alle artikels
Artikel

Opleidingen 3D-printing

3D-printing is hot. Talloze toepassingen schieten als paddestoelen uit de grond. Er gaat geen week voorbij of er wordt wel een nieuwe revolutie gelanceerd. Van medische toptechnologie tot het printen van chocoladefiguurtjes.

Artikel

Webdesigner, webontwikkelaar en Drupal

Het web evolueert razendsnel en onze opleidingen evolueren mee. Wij zetten voor jullie al onze lange opleidingen nog eens op een rij.

Artikel

Verbluf jij binnenkort je collega's met je kennis van MS Excel?

Microsoft Excel. Voor de ene een handige tool, voor de andere een programma waarbij je meermaals met de handen in het haar zit. Bij Syntra AB kan iedereen terecht voor een uitgebreide Excel-opleiding, wie weet word jij wel de volgende Excel-expert op je werkplek!

Artikel

Internet of Things: de grote sprong voorwaarts

Na smartphones en tablets staat de volgende grote evolutie al klaar. Internet of Things is een gigantisch netwerk van slimme toestellen die verbonden zijn met het internet en zo onderling kunnen communiceren.