bedrijfsbeheer Arabisch of Turks

Bedrijfsbeheer met taalondersteuning

In campus Antwerpen kan je Basiskennis bedrijfsbeheer volgen met taalondersteuning Arabisch en Turks. Hüseyin Aslan is al meer dan 20 jaar één van de stuwende krachten in deze opleidingen.

Hüseyin Aslan is halftijds lesgever en vertaler-tolk in de lessen bedrijfsbeheer voor anderstaligen. Hij is zaakvoerder van Aslan Consulting en ondersteunt bedrijven op het vlak van bedrijfsadvies, oprichting en administratie.

"De wettelijke verplichtingen op het vlak van administratie en fiscaliteit zijn vrij complex, zelfs voor de modale Vlaming. Wij nemen deze zorg graag uit handen van de (startende) ondernemer zodat hij zich kan concentreren op zijn core business.
In de lessen hou ik zoveel mogelijk rekening met het taalniveau, de aanwezige kennis en het land van herkomst van de cursisten.
"

Vertaling Nederlandse kernwoorden

Eén les bedrijfsbeheer bestaat gemiddeld uit 2000 woorden. Het is niet doenbaar, noch efficiënt om simultaan te vertalen.

In de cursus zijn een aantal kernwoorden uit het Nederlands vertaald in het Turks of Arabisch. De cursisten moeten de Nederlandstalige kernwoorden aanleren. De docent/vertaler-tolk geeft ook extra uitleg in de taal van de cursist rond bepaalde topics die worden behandeld.

Syntra Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra AB

Naar alle artikels

27augustus

Event

Kom naar het infomoment

Tijdens het infomoment van maandag 27 augustus kan je van 18u tot 21u met je vragen terecht bij onze medewerkers. Bovendien kan je meteen inschrijven. Van harte welkom!
 

Bekijk zeker ook onze online-infoweek

Artikel

Inzicht en controle over het groeipad van je bedrijf

Key Performance Indicators, kortweg KPI’s, zijn de knipperlichten die vertellen waar in je bedrijf de dingen al of niet lopen zoals gewenst. Ze geven bedrijfsleiders en managers inzicht en controle: waar een KPI niet wordt gehaald, kan worden bijgestuurd. 

Artikel

Wanted: kennis bedrijfsbeheer voor een vliegende start

Goed nieuws voor ondernemend Vlaanderen: het aantal starters zit in de lift. Kanttekening daarbij is dat de Vlaamse regering onlangs besliste om het attest 'Basiskennis bedrijfsbeheer' vanaf 1 september 2019 niet langer te verplichten. Wie een zaak wil starten in Vlaanderen, zal in de toekomst dus niet langer dat attest moeten kunnen voorleggen.

Artikel

Experten in voedselhygiëne zijn hard nodig

In België wordt jaarlijks zo’n 3,6 miljoen ton aan voedsel weggegooid. Meer dan 60% daarvan wordt gelinkt aan de voedingsindustrie. Voor een groot deel is dit het gevolg van voedselverontreiniging. Door strengere regels stijgt de vraag naar hygiëne-experten in de hele voedingssector.