bedrijfsbeheer Arabisch of Turks

Bedrijfsbeheer met taalondersteuning

In campus Antwerpen kan je Basiskennis bedrijfsbeheer volgen met taalondersteuning Arabisch en Turks. Hüseyin Aslan is al meer dan 20 jaar één van de stuwende krachten in deze opleidingen.

Hüseyin Aslan is halftijds lesgever en vertaler-tolk in de lessen bedrijfsbeheer voor anderstaligen. Hij is zaakvoerder van Aslan Consulting en ondersteunt bedrijven op het vlak van bedrijfsadvies, oprichting en administratie.

"De wettelijke verplichtingen op het vlak van administratie en fiscaliteit zijn vrij complex, zelfs voor de modale Vlaming. Wij nemen deze zorg graag uit handen van de (startende) ondernemer zodat hij zich kan concentreren op zijn core business.
In de lessen hou ik zoveel mogelijk rekening met het taalniveau, de aanwezige kennis en het land van herkomst van de cursisten.
"

Vertaling Nederlandse kernwoorden

Eén les bedrijfsbeheer bestaat gemiddeld uit 2000 woorden. Het is niet doenbaar, noch efficiënt om simultaan te vertalen.

In de cursus zijn een aantal kernwoorden uit het Nederlands vertaald in het Turks of Arabisch. De cursisten moeten de Nederlandstalige kernwoorden aanleren. De docent/vertaler-tolk geeft ook extra uitleg in de taal van de cursist rond bepaalde topics die worden behandeld.

Syntra Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra AB

Naar alle artikels
Nieuws

Open Campusdagen bij Syntra AB

De campussen in Antwerpen, Leuven en Mechelen zetten hun deuren open tijdens het open campusdag van dinsdag 3 september. Snelle beslissers genieten een vroegboekkorting (tot 31 mei 2019). 

Artikel

Opleiding eventmanager met docent Valerie Thys

Maak kennis met Valerie Thys, sinds kort docente bij Syntra AB. Valerie is een ervaren host en mediafiguur met een ondernemershart. Professionals en cursisten die zich willen verdiepen in Eventmanagement en Social media kunnen leren van haar expertise en jarenlange ervaring.

Artikel

Welzijn op het werk: de taak van een Vitaliteitscoach

Tatiana Demesmaeker komt uit de bedrijfswereld waar ze jarenlang werkte in verschillende kaderfuncties, waar haar interesse steeds uitging naar het optimaliseren van de dynamieken en de samenwerking tussen mensen. Die drive geeft ze nu ook door aan anderen in de opleiding Vitaliteitscoach bij Syntra AB.

Artikel

Opleiding Burn-out coach zit in de lift

Als de energie op is, spreekt men van een burn-out. Eén op de vijf werknemers heeft een verhoogd risico op burn-out, ook wel “de epidemie van de 21ste eeuw” genoemd. Als burn-out coach op de werkvloer kan je de epidemie mee helpen bestrijden.