De 10 populairste opleidingen van 2022 bij Syntra AB

De 10 populairste opleidingen van 2022

Een overzicht van de 10 populairste opleidingen van 2022 bij Syntra AB, gebaseerd op het aantal inschrijvingen.

De afgelopen jaren heeft Syntra AB enorm hard gewerkt om de kwaliteit van alle opleidingen op te krikken. Dit zien we duidelijk terug in de cijfers: de gemiddelde reviewscore van onze opleidingen stijgt aanzienlijk jaar na jaar, en daar zijn we ongelofelijk trots op! Als gevolg van onze inspanningen stijgt ook het aantal inschrijvingen per opleiding. Ontdek hieronder de opleidingen met de meeste inschrijvingen in 2022.

Top 10 opleidingen 2022
Opleiding hygiëneprocedures voor tattoos, piercings en (semi-)permanente make-up

Wil je als professional (semi-) permanente make-up aanbieden, dan is het verplicht om de opleiding hygiëneprocedures voor tattoos, piercings en permanente make-up te volgen.

Interesse? Haast je, want deze zit snel vol.

Naar de opleiding

Opleiding BA5 - Vakbekwaam persoon

Als superviserend medewerker bij elektrische installaties, is het BA5 attest erg belangrijk (en verplicht!) om je eigen veiligheid en die van je collega's te verzekeren. Met honderden inschrijvingen (en geslaagde cursisten) heeft Syntra AB in 2022 de wereld een stukje veiliger gemaakt!

Naar de opleiding

Opleiding asbest – eenvoudige handelingen

Deze verplichte praktijkgerichte opleiding is perfect voor bouwvakarbeiders! Waarom, vraagt u? Je leert asbest herkennen, saneren en verwijderen op een veilige manier, conform de wetgeving rond asbest. Deze opleiding is erkend voor 3u permanente vorming door het BIV.

Naar de opleiding

Basisopleiding elektriciteit

Deze, door Volta erkende, opleiding elektriciteit leert je in 10 sessies de basisprincipes van elektriciteit. In groepen van maximum 8 cursisten zorgen onze ervaren docenten ervoor dat elke cursist de nodige kennis en praktische ervaring kan opdoen. 

Naar de opleiding

Basisopleiding Excel

"Wat was die formule weer?" - In Excel werken op een efficiënte manier is geen evidentie. Het programma komt met een stijle leercurve en dus kan deze basisopleiding goed van pas komen. Heb je de basis al onder de knie, dan biedt Syntra AB ook meer geavanceerde opties aan.

Naar de opleiding

Basisopleiding projectontwikkeling vastgoed

Deze opleiding staat al enkele jaren in onze top en blijft populair. Wil je aan de slag als projectontwikkelaar om vastgoedprojecten met een meerwaarde te realiseren? Schrijf je dan nu in, want ook deze intensieve opleiding durft snel vol te zitten. 
Wil je meer weten? Klik door naar de opleidingspagina of bekijk een korte video op YouTube. 

Naar de opleiding

Opleiding succesvol posten op social media

Niets zo vervelend dan iets posten op social media zonder resultaat, zonder views en zonder likes... Onze docente deelt met plezier alle nodige tips en tricks om jouw producten of dienst te laten opvallen op Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok, ...
De opleiding bestaat slechts uit 1 sessie, maar brengt ongelofelijk veel resultaat met zich mee, volgens onze ex-cursisten.

Naar de opleiding

Opleiding AutoCAD

Tijdens deze basisopleiding leer je op een praktijkgerichte manier 2D-tekeningen tekenen, arceren en meten, maar vooral ook hoe je een technische tekening moet opbouwen om het duidelijk en overzichtelijk te houden. Met een goede kennis van AutoCAD kan je terecht in een waaier van sectoren: van architectuur tot mode, van sanitair tot interieur.

Naar de opleiding

Opleiding wegwijs in wijn proeven

Een opleiding met wijn kon natuurlijk niet in de top10 ontbreken! Doorheen vijf sessies leer je de technieken om wijn te degusteren en te proeven. Een absolute aanrader volgens onze ex-cursisten. 

(Het is trouwens ook -één van- de enige opleiding waar je mag drinken tijdens de les.)

Naar de opleiding

Basisopleiding leren programmeren met Python

Python is momenteel de populairste programmeertaal. De ideale opleiding voor beginnende programmeurs die graag applicaties willen bouwen.
Deze opleiding komt in verschillende niveaus, handig voor wie al ervaring met Python heeft. Ook andere programmeertalen zitten in het aanbod van Syntra AB.

Naar de opleiding

BONUS: Opleiding timemanagement en omgaan met stress

2022 is voorbij gevlogen, amai! Met deze opleiding timemanagement duurt 2023 wat langer, vind je de tijd voor al je to-do's en leer je omgaan met stress op een gezonde manier. Deze opleiding is erkend voor permanente vorming door ITAA en BIV.

Naar de opleiding

Syntra Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra AB

Naar alle artikels
opleiding koeltechniek
Artikel

Opleiding koeltechniek: stap in de innovatieve sector van climatisatie

De sector van koeltechniek is volop in beweging. De vraag naar koelsystemen blijft groeien zowel op de private markt als in de industrie. Wie instapt in de opleiding koeltechniek kiest voor een innovatief, technisch beroep waar zeer veel vraag naar is. Koeltechniekers beleven dan ook gouden tijden.

energie en duurzaam bouwen
Artikel

Energie en duurzaam bouwen

Bij de realisatie van je droomhuis of commercieel gebouw kan je de principes van het duurzaam en energievriendelijk bouwen niet langer uit de weg gaan. Niet alleen omdat de overheid dit promoot – en zelfs oplegt – maar ook omdat je dit gewoonweg verplicht bent aan onze komende generaties.
 

Artikel

Technisch tekenen met AutoCAD, Revit of SketchUp

Leer technisch tekenen met de beste programma's op de markt. Ontdek de voordelen en verschillen van SketchUp, AutoCad en Revit en maak de juiste keuze.

tips vastgoedfotografie
Artikel

7 tips uit de opleiding vastgoedfotografie om jouw panden beter in de kijker te zetten

Vrijwel alle kandidaat-kopers of huurders starten hun zoektocht op het internet. Met de opleiding vastgoedfotografie zorg je voor professionele foto's die opvallen, de interesse prikkelen en de sfeer in een woning zetten.