De 10 populairste opleidingen van 2022 bij Syntra AB

De 10 populairste opleidingen van 2023

Een overzicht van de 10 populairste opleidingen van vorig jaar bij Syntra AB, gebaseerd op het aantal inschrijvingen.

De afgelopen jaren heeft Syntra AB enorm hard gewerkt om de kwaliteit van alle opleidingen op te krikken. Dit zien we duidelijk terug in de cijfers: de gemiddelde reviewscore van onze opleidingen stijgt aanzienlijk jaar na jaar, en daar zijn we ongelofelijk trots op! Als gevolg van onze inspanningen stijgt ook het aantal inschrijvingen per opleiding. Ontdek hieronder welke opleidingen vorig jaar het meeste inschrijvingen hadden.

Top 10 opleidingen van vorig jaar
Opleiding hygiëneprocedures voor tattoos, piercings en (semi-)permanente make-up

Wil je als professional (semi-) permanente make-up aanbieden, dan is het verplicht om de opleiding hygiëneprocedures voor tattoos, piercings en permanente make-up te volgen.

Interesse? Haast je, want deze zit snel vol.

Naar de opleiding

Opleiding BA5 - Vakbekwaam persoon

Als superviserend medewerker bij elektrische installaties, is het BA5 attest erg belangrijk (en verplicht!) om je eigen veiligheid en die van je collega's te verzekeren. Met honderden inschrijvingen (en geslaagde cursisten) heeft Syntra AB vorig jaar de wereld een stukje veiliger gemaakt!

Naar de opleiding

Opleiding asbest – eenvoudige handelingen

Deze verplichte praktijkgerichte opleiding is perfect voor bouwvakarbeiders! Waarom, vraagt u? Je leert asbest herkennen, saneren en verwijderen op een veilige manier, conform de wetgeving rond asbest. Deze opleiding is erkend voor 3u permanente vorming door het BIV.

Naar de opleiding

Basisopleiding elektriciteit

Deze, door Volta erkende, opleiding elektriciteit leert je in 10 sessies de basisprincipes van elektriciteit. In groepen van maximum 8 cursisten zorgen onze ervaren docenten ervoor dat elke cursist de nodige kennis en praktische ervaring kan opdoen. 

Naar de opleiding

Basisopleiding Excel

"Wat was die formule weer?" - In Excel werken op een efficiënte manier is geen evidentie. Het programma komt met een steile leercurve en dus kan deze basisopleiding goed van pas komen. Heb je de basis al onder de knie, dan biedt Syntra AB ook meer geavanceerde opties aan.

Naar de opleiding

Basisopleiding projectontwikkeling vastgoed

Deze opleiding staat al enkele jaren in onze top en blijft populair. Wil je aan de slag als projectontwikkelaar om vastgoedprojecten met een meerwaarde te realiseren? Schrijf je dan nu in, want ook deze intensieve opleiding durft snel vol te zitten. 
Wil je meer weten? Klik door naar de opleidingspagina of bekijk een korte video op YouTube. 

Naar de opleiding

Opleiding succesvol posten op social media

Niets zo vervelend dan iets posten op social media zonder resultaat, zonder views en zonder likes... Onze docente deelt met plezier alle nodige tips en tricks om jouw producten of dienst te laten opvallen op Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok, ...
De opleiding bestaat slechts uit 1 sessie, maar brengt ongelofelijk veel resultaat met zich mee, volgens onze ex-cursisten.

Naar de opleiding

Opleiding AutoCAD

Tijdens deze basisopleiding leer je op een praktijkgerichte manier 2D-tekeningen tekenen, arceren en meten, maar vooral ook hoe je een technische tekening moet opbouwen om het duidelijk en overzichtelijk te houden. Met een goede kennis van AutoCAD kan je terecht in een waaier van sectoren: van architectuur tot mode, van sanitair tot interieur.

Naar de opleiding

Opleiding wegwijs in wijn proeven

Een opleiding met wijn kon natuurlijk niet in de top10 ontbreken! Doorheen vijf sessies leer je de technieken om wijn te degusteren en te proeven. Een absolute aanrader volgens onze ex-cursisten. 

(Het is trouwens ook -één van- de enige opleiding waar je mag drinken tijdens de les.)

Naar de opleiding

Basisopleiding programmeren - Python & ChatGPT

Deze opleiding biedt een unieke en boeiende manier om Python te leren - een van de meest populaire en veelzijdige programmeertalen ter wereld - in combinatie met de kracht van ChatGPT. Ook andere programmeertalen zitten in het aanbod van Syntra AB.

Naar de opleiding

BONUS: Opleiding timemanagement en omgaan met stress

2023 is voorbij gevlogen, amai! Met deze opleiding timemanagement duurt 2024 wat langer, vind je de tijd voor al je to-do's en leer je omgaan met stress op een gezonde manier. Deze opleiding is erkend voor permanente vorming door ITAA en BIV.

Naar de opleiding

Syntra Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra AB

Naar alle artikels
Ben je klaar voor de energietransitie?
Artikel

Ben je klaar voor de energietransitie?

De energietransitie is in een stroomversnelling gekomen. Overheden, bedrijven en particulieren streven naar een verschuiving van fossiele brandstoffen naar hernieuwbare energiebronnen zoals zonne-energie, windenergie en waterkracht. Er is ook de switch van een centrale naar een decentrale energieproductie waardoor we voor een stuk zelfvoorzienend worden en de afhankelijkheid van dure energie-import verminderen.

Artikel

Data science: SQL als jouw geheime wapen

Ontdek de voordelen van SQL om je data en databases te beheren.

Artikel

Welke Adobe-opleiding heb jij nodig?

Bij Syntra AB kan je terecht voor een hoop praktijkgerichte Adobe-opleidingen. Heb je interesse in videobewerking? Of wil je misschien liever aan de slag als grafisch vormgever? We geven hieronder alvast een overzichtje van de verschillende programma’s uit de Creative Cloud, zodat jij makkelijk kan zien wat je nodig hebt.
 

Artikel

Leren programmeren bij Syntra AB: Python, Java, C#, PHP, …

Wil jij graag leren programmeren? Goed, want dan ben je bij Syntra AB aan het juiste adres! Yes! Dankzij ons ruim aanbod heb je keuze uit de meest courante programmeertalen en kan je kiezen waar, wanneer (overdag of ’s avonds) en hoelang (enkele sessies, 1 jaar of 2 jaar) je een opleiding volgt. Lekker handig, toch?