
Erkende technische opleidingen bij Syntra AB
Voor verschillende beroepen is het noodzakelijk om regelmatig een bijscholing te volgen om mee te blijven met de laatste ontwikkelingen in de sector. Zo ben je er steeds zeker van dat je je job op een verantwoorde en veilige manier kan uitvoeren. Bij Syntra AB kan je terecht voor verschillende van deze erkende opleidingen, steeds gegeven door ervaren vakdocenten.
Hernieuwing Certificaat Koeltechniek Categorie I
Heb je ooit het Certificaat in de koeltechniek Categorie I behaald? Dan weet je wellicht dat dit certificaat iedere 5 jaar moet hernieuwd worden. Schrijf je in voor deze cursus; hij zorgt voor de nodige opfrissing van jouw kennis en wordt afgesloten met een actualisatie-examen.
Inbraakbeveiliging
Ben je werknemer of leidinggevende in een beveiligingsfirma? Dan ben je ook verplicht om elke vijf jaar een bijscholing te volgen,om je erkenning wil behouden. Onze opleidingen zijn er voor werknemers en leidinggevenden en behandelen alle facetten van inbraakbeveiliging. Van de verschillende beveiligingsmethodes tot alle reglementen waarmee je rekening moet houden.
VCA Basis - VCA VOL
VCA (Veiligheid Checklist Aannemers) is een certificatiesysteem dat aantoont dat je bedrijf en de medewerkers voldoende aandacht besteden aan veiligheid en preventie. Wil je als bedrijf gecertificeerd zijn, moeten alle operationele medewerkers en leidinggevenden over een VCA-attest beschikken. Dat kan via deze opleidingen!
Asbest - Eenvoudige handelingen
De gevaren van asbest zijn genoegzaam bekend. Sinds 16 maart 2006 is er een KB van kracht rond de behandeling van asbest in al zijn vormen en toepassingen. Alle bouwvakarbeiders die met asbest in contact komen zijn hierdoor verplicht om een opleiding te volgen over de behandeling van asbest.
De inhoud van deze opleiding hangt af van de werkzaamheden en de frequentie waarmee men met asbest in contact komt. In deze opleiding leggen we je de theoretische en praktische aspecten uit van asbesthoudende materialen en hoe deze behandeld moeten worden.
Vakbekwaamheid - Code 95
Als beroepschauffeur ben je verplicht iedere vijf jaar minimaal 35 uur nascholing te volgen. Als je niet voldoet aan de nascholingsplicht, mag je immers niet meer beroepsmatig rijden.
Bij de tweede nascholingscyclus zijn er 3 verplichte thema’s waaruit je tijdens de 35 u nascholing een opleiding gevolgd moet hebben. Bij ons kan je terecht voor: Ladingbeveiliging, Rij- en rusttijden en digitale tachograaf en EHBO en Ongevalsaangifte. Deze opleidingen kan je samen in een traject of apart volgen.