leercoach

Gratis leercoaching bij herexamens

Heb je herexamens en wil je je daar goed op voorbereiden? Ook tijdens de zomervakantie kun je beroep doen op onze leercoach.

Laurie helpt je met je planning, samenvattingen en studiemethode. Ook als je nog moet sleutelen aan je eindproef of haalbaarheidsstudie kan ze je verder helpen. De begeleiding is volledig gratis. 
In juli en augustus kun je Laurie op vaste momenten op de campussen terugvinden. Als je meteen verder geholpen wil worden, maak je best van tevoren een afspraak. Komen deze momenten je niet uit? Stuur dan een mailtje om een ander tijdstip af te spreken. 

Antwerpen: 
Dinsdag 10 juli van 9-16u
Dinsdag 7 augustus van 9-13u
Vrijdag 10 augustus van 9-13u

Mechelen:
Donderdag 12 juli van 13:30-16:30
Donderdag 9 augustus van 9-13u

Leuven:
Vrijdag 13 juli van 10-14u
Maandag 6 augustus van 10-15u

Contact: 
laurie.simoen@syntra-ab.be  
0492 23 89 49

Syntra Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra AB

Naar alle artikels
Artikel

Dag van de voet

Het thema voor dag van de voet is dit jaar 'de oudere voet'. We bekijken fysiologische en fysieke veranderingen van de voet maar ook de mentale problemen zoals dementie.

Artikel

Leer games maken in Unity bij Syntra AB

2017 was het eerste jaar waarin de game-industrie door de magische grens van de 100 biljoen dollar ging. Voor 2018 verwacht men een groei van 13.3% tegenover 2017 naar een totaal van 137.9 biljoen dollar. 

Artikel

Opleiding Burn-out coach zit in de lift

Als de energie op is, spreekt men van een burn-out. Eén op de vijf werknemers heeft een verhoogd risico op burn-out, ook wel “de epidemie van de 21ste eeuw” genoemd. Als burn-out coach op de werkvloer kan je de epidemie mee helpen bestrijden.

Artikel

Wat als ...

je geen rijbewijs hoeft te halen, maar zonder rij-ervaring de openbare weg op mag? Je geen attest bedrijfsbeheer hoeft te halen, maar zonder voorkennis een bedrijf mag opstarten? Dit laatste is sinds 1 september realiteit.