leercoach

Gratis leercoaching bij herexamens

Heb je herexamens en wil je je daar goed op voorbereiden? Ook tijdens de zomervakantie kun je beroep doen op onze leercoach.

Laurie helpt je met je planning, samenvattingen en studiemethode. Ook als je nog moet sleutelen aan je eindproef of haalbaarheidsstudie kan ze je verder helpen. De begeleiding is volledig gratis. 
In juli en augustus kun je Laurie op vaste momenten op de campussen terugvinden. Als je meteen verder geholpen wil worden, maak je best van tevoren een afspraak. Komen deze momenten je niet uit? Stuur dan een mailtje om een ander tijdstip af te spreken. 

Antwerpen: 
Dinsdag 10 juli van 9-16u
Dinsdag 7 augustus van 9-13u
Vrijdag 10 augustus van 9-13u

Mechelen:
Donderdag 12 juli van 13:30-16:30
Donderdag 9 augustus van 9-13u

Leuven:
Vrijdag 13 juli van 10-14u
Maandag 6 augustus van 10-15u

Contact: 
laurie.simoen@syntra-ab.be  
0492 23 89 49

Syntra Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra AB

Naar alle artikels
Artikel

Dag van de voet

Het thema voor dag van de voet is dit jaar 'de oudere voet'. We bekijken fysiologische en fysieke veranderingen van de voet maar ook de mentale problemen zoals dementie.

Artikel

Werk genoeg voor gespecialiseerd voetverzorgers

Podologe Chris Peetermans, is één van de ervaren docenten in onze opleiding Gespecialiseerd voetverzorger.
Wij vroegen haar wat het beroep precies inhoudt en wat de mogelijkheden zijn na afstuderen.

Artikel

Welk Adobe programma heb jij nodig?

Bij Syntra AB kan je terecht voor een hoop praktijkgerichte Adobe-opleidingen. Heb je interesse in videobewerking? Of wil je misschien liever aan de slag als grafisch vormgever? We geven hieronder alvast een overzichtje van de verschillende programma’s uit de Creative Cloud, zodat jij makkelijk kan zien wat je nodig hebt.
 

Artikel

5 tips om de conversie van je website te verhogen

Het conversiepercentage van een website (het aantal bezoeken dat uitmondt in een actie) is zowat de graadmeter voor het succes van een site. Een positieve evolutie van het conversiepercentage zorgt direct voor meer resultaat, zonder dat daarvoor meer bezoekers moeten worden gevonden. Er zijn heel wat manieren om de conversie van je site te beïnvloeden. Docent Lieven Van De Velde somt er hier 5 op.