leercoach

Gratis leercoaching bij herexamens

Heb je herexamens en wil je je daar goed op voorbereiden? Ook tijdens de zomervakantie kun je beroep doen op onze leercoach.

Laurie helpt je met je planning, samenvattingen en studiemethode. Ook als je nog moet sleutelen aan je eindproef of haalbaarheidsstudie kan ze je verder helpen. De begeleiding is volledig gratis. 
In juli en augustus kun je Laurie op vaste momenten op de campussen terugvinden. Als je meteen verder geholpen wil worden, maak je best van tevoren een afspraak. Komen deze momenten je niet uit? Stuur dan een mailtje om een ander tijdstip af te spreken. 

Antwerpen: 
Dinsdag 10 juli van 9-16u
Dinsdag 7 augustus van 9-13u
Vrijdag 10 augustus van 9-13u

Mechelen:
Donderdag 12 juli van 13:30-16:30
Donderdag 9 augustus van 9-13u

Leuven:
Vrijdag 13 juli van 10-14u
Maandag 6 augustus van 10-15u

Contact: 
laurie.simoen@syntra-ab.be  
0492 23 89 49

Syntra Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra AB

Naar alle artikels
Nieuws

Vernieuwd labo installatietechnieken bij Syntra Mechelen nu erkend voor GI én GII

Het vernieuwde labo installatietechnieken van Syntra AB campus Mechelen is door het departement Omgeving van de Vlaamse Overheid erkend voor de opleidingen Erkend Technicus Gasvormige Brandstoffen GI en GII. 

Artikel

7 redenen om voor de logistiek te kiezen

De logistieke sector is enorm uitgebreid en daarom kan het soms moeilijk zijn om door de bomen het bos te zien. Toch beschikt de sector over een pak voordelen die het zowel voor jongeren als voor ervaren medewerkers een aantrekkelijke werkplek maken. 

Nieuws

Erkende Syntra AB-opleidingen voor knelpuntberoepen

Ben je werkzoekend of wil je een carrièreswitch maken waarbij je een grote kans hebt om snel werk te vinden? Dan is een opleiding tot een knelpuntberoep zeker iets voor jou. Ben je graag met voeding of beauty bezig, of heb je liever iets technisch? In ons aanbod vind je vast wat je zoekt.

Artikel

Leercoaching

Heb je moeite om grote brokken leerstof te onthouden, een planning op te stellen of geraak je niet vooruit bij het e-leren? Ga dan eens langs bij Laurie Simoen. Als Leercoach van Syntra AB staat zij op onze drie campussen klaar om je te helpen met al je problemen bij het verwerken van de leerstof. Deze dienst is bovendien helemaal gratis, dus profiteer ervan!