knelpuntberoep

Gratis opleidingen voor werkzoekenden: in één sprong naar je toekomst

Bij Syntra AB geloven we in de kracht van voortdurende ontwikkeling en professionele groei. Als erkend opleidingscentrum hebben we een unieke kans voor werkzoekenden die zich via VDAB willen omscholen naar een veelgevraagd knelpuntberoep. Ben je werkloos en ingeschreven bij VDAB als werkzoekende? Wil je je werkloosheidsperiode ombuigen tot een vruchtbare investering in je toekomst? Lees dan zeker verder!

Gratis opleidingen erkend door VDAB

Syntra AB biedt, in samenwerking met VDAB, een reeks gratis opleidingen aan. Deze zijn speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de strikte kwaliteitsvereisten die VDAB stelt, waarbij elke opleiding nauwkeurig wordt afgestemd op de behoeften van de hedendaagse arbeidsmarkt. Dit verhoogt je kansen op werk na het afronden van je opleiding aanzienlijk. Het gaat om de volgende opleidingen:

•    BIM Bouwkundig tekenaar
•    Elektricien
•    HVAC technieker
•    Installateur Centrale Verwarming
•    Full Stack Developer
•    Systeembeheerder
•    Netwerkbeheerder
•    Support Engineer
•    Data Scientist
•    Accountant (Boekhouder)
•    Bakker – Patissier
•    Koeltechnieker
•    Douanedeclarant

 

Niet enkel financiële voordelen

Als werkzoekende geniet je van meerdere financiële voordelen bij het volgen van een erkende opleiding. En er is meer! Gedurende je opleiding word je vrijgesteld van de verplichting om te solliciteren. Je kunt je dus volledig richten op je studies en de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden zonder de stress van het moeten zoeken naar werk.

 

Gebruik je tijd wijs

De tijd van werkloosheid kan uitdagend zijn, maar je kan dit ook zien als een periode van kansen. Het is het perfecte moment om jezelf te heroriënteren en je vaardigheden aan te scherpen voor beroepen waar veel vraag naar is. Onze opleidingen bieden een praktische leerervaring, waar je leert van docenten die experts zijn in hun veld en hun kennis direct uit de praktijk halen. Deze aanpak zorgt ervoor dat je niet alleen leert, maar echt vaardigheden ontwikkelt die je direct in de praktijk kunt brengen.

 

Maak vandaag nog werk van je toekomst!

Heb je interesse en wil je je kansen op de arbeidsmarkt verbeteren? Wij helpen je graag op weg met opleidingen die je voorbereiden op de hedendaagse arbeidsmarkt. Bezoek onze website of contacteer ons klantencentrum voor meer informatie. 

Syntra Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra AB

Naar alle artikels

23mei

Event

Kom naar het infomoment of leer ons online kennen

Tijdens de infomomenten en de online infoweken kan je vragen stellen, praktijklokalen bekijken, campussen bezoeken en chatten met medewerkers en docenten. Heb je (nog) vragen? Hilde, Maite, Natasja en Tine helpen jou verder! Nog niet zeker welke opleiding bij je past? Doe dan de studiekeuzetest!

Artikel

Leren programmeren bij Syntra AB: Python, Java, C#, PHP, …

Wil jij graag leren programmeren? Goed, want dan ben je bij Syntra AB aan het juiste adres! Yes! Dankzij ons ruim aanbod heb je keuze uit de meest courante programmeertalen en kan je kiezen waar, wanneer (overdag of ’s avonds) en hoelang (enkele sessies, 1 jaar of 2 jaar) je een opleiding volgt. Lekker handig, toch?

Artikel

Technisch tekenen met AutoCAD, Revit of SketchUp

Leer technisch tekenen met de beste programma's op de markt. Ontdek de voordelen en verschillen van SketchUp, AutoCad en Revit en maak de juiste keuze.

hacker
Artikel

Opleiding Cybersecurity - Certified Ethical Hacker (CEH) v12: een unieke training bij Syntra AB.

Strijd mee in de cyberwar en word Certified Ethical Hacker (CEH v12). Schrijf je nu in voor deze erkende 5-daagse opleiding bij Syntra AB in Antwerpen.