Immoweb-vastgoed

Immoweb meets Syntra Bizz

Syntra Bizz biedt een breed aanbod aan opleidingen aan in onder andere de vastgoedsector. Dat had ook Immoweb al snel door en ze twijfelden dan ook geen seconde om een samenwerking voor te stellen.

Iedereen die wat thuis is in de wereld van vastgoed weet dat elke vastgoedmakelaar die is ingeschreven bij het BIV vormingsplicht heeft. Dit betekent dat ze elk jaar hun kennis dienen te verrijken door het volgen van vastgoedvormingen bij een hiervoor erkende opleidingsverstrekker.
Syntra Bizz is één van de mogelijke opleidingscentra en heel wat vastgoedmakelaars vonden reeds de weg naar onze vele opleidingen.

Immoweb, de gekende vastgoedwebsite, ging een samenwerking aan met ons en doopte het Immoweb Academy. In samenspraak werd er een pakket opleidingen over verschillende onderwerpen samengesteld voor hun klanten. Elk onderwerp wordt geteased in een webinar en is een korte intro van de live seminarie die daarna volgt. 
Er vonden reeds 3 webinars plaats die op heel wat succes konden rekenen. Ook de inschrijvingen voor de daaropvolgende seminaries lopen intussen vlot binnen.

De onderwerpen zijn gekozen op basis van de toppers in ons aanbod en met de digitalisering van het beroep in het achterhoofd. Zo kwam de beslissing om te gaan voor Vastgoedfotografie, Filmen en monteren met je smartphone en Digitale verkoop van vastgoed.

Benieuwd naar onze andere toppers uit onze meer dan 500 opleidingen per jaar?

Wegens het grote succes van de webinars zullen we deze formule vanuit Syntra Bizz binnenkort ook aanbieden aan onze eigen klanten. Houd dus zeker onze kanalen in het oog om op de hoogte te blijven van de te personaliseren pakketten. 

Syntra Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra AB

Naar alle artikels
Syntra Bizz partnert graag en goed met steden en gemeenten
Artikel

Syntra Bizz partnert graag en goed met steden en gemeenten

We mogen heel wat steden en gemeenten tot onze klanten rekenen en door onze jarenlange samenwerking en verscheidenheid aan uitdagingen, kunnen we de opleidingsbehoeften in de publieke sector goed inschatten. In dit blogartikel vind je een selectie uit de gerealiseerde incompany-trainingen aan regionale en provinciale bestuursorganen.

tips vastgoedfotografie
Artikel

7 tips uit de opleiding vastgoedfotografie om jouw panden beter in de kijker te zetten

Vrijwel alle kandidaat-kopers of huurders starten hun zoektocht op het internet. Met de opleiding vastgoedfotografie zorg je voor professionele foto's die opvallen, de interesse prikkelen en de sfeer in een woning zetten. 

De 10 populairste opleidingen van vorig jaar
Artikel

De 10 populairste opleidingen van 2023

Een overzicht van de 10 populairste opleidingen van vorig jaar bij Syntra AB, gebaseerd op het aantal inschrijvingen.

BIV vastgoedopleiding marketing
Artikel

Vastgoedmarketing: BIV-erkende opleiding

Wil je je immokantoor meer in de kijker zetten en meer leads aantrekken?
Wil je een omzetgroei realiseren of huizen en appartementen sneller verkopen?
Welke meerwaarde biedt jouw vastgoedkantoor en hoe ga je je positioneren in een concurrentiële markt?