Management opleidingen van Lean tot Scrum met Ruben Persoone

Management opleidingen van Lean tot Scrum met Ruben Persoone

Ruben Persoone is jouw expert in management opleidingen. Van Lean en Scrum tot Change- en Projectmanagement. Praktische aanpak en meteen resultaat.

ruben persoone

Ruben Persoone houdt van de pragmatische aanpak en het bieden van oplossingen aan bedrijven. Intussen geeft hij al 15 jaar management opleidingen als zelfstandig innovatie -en bedrijfscoach.

In die tijd begeleidde hij bedrijven in changetrajecten, lean -en projectmanagement en helpt daarbij veel bedrijven groeien. Die ervaring deelt hij nu met cursisten. Zijn aanpak tijdens management opleidingen is er een met een vleugje humor, een kritische blik, gevoel voor sfeer en een groot enthousiasme. “Als kind wou ik architect worden, elke dag nieuwe concepten uitdenken. Die concepten zijn er nog steeds, alleen een stuk menselijker”, aldus Ruben.

 

 

Het complete pakket voor de moderne manager

Omwille van zijn jarenlange ervaring is Ruben expert in verschillende domeinen. Zo kan je bij hem terecht voor de volgende management opleidingen:

 • Change management - Zorg ervoor dat je goed inspeelt op veranderingen binnen jouw organisatie en eventuele weerstand van je team.
   
 • Basisopleiding Lean Management: Lean Yellow Belt - De Lean Yellow Belt training is onze introductie in Lean. In twee dagen ken je alle principes en kan je aan de slag.
   
 • Grondslagen van Projectmanagement - We focussen op je rol van projectleider en je relatie met de opdrachtgever, de teamleden en de stuurgroep die zullen zorgen voor het welslagen van een project.
   
 • Project scope schrijven - Zorg ervoor dat jouw project op de juiste plaats de juiste impact heeft. Vermijd een valse start en stem je af met alle belanghebbenden af voordat je begint.
   
 • Agile: Scrum Master - De Scrum Master is de persoon die teams helpt om Scrum op een juiste manier te gebruiken waardoor projecten gemakkelijker een succes worden.
   
 • Agile: Scrum Project Owner - De Scrum Product Owner helpt de klant en het ontwikkelingsteam om de juiste keuzes en prioriteiten te maken om te bouwen aan de volgende stap.
   
 • Interne communicatie - Leer communiceren met impact en mensen aansturen om een resultaat te bereiken.

“Bij Syntra kom je fantastische cursisten tegen. Van mensen uit de zorg en publieke sector tot managers, bedienden en zelfstandigen. Die mix is bijzonder interessant omdat je als cursist meteen ook kan beginnen netwerken. Alle cursisten zoeken manieren om morgen nog beter aan de slag te kunnen gaan. Die energie in een mooi project steken maakt elke organisatie sterker”, vertelt Ruben.

Een praktische aanpak voor innovatieve management opleidingen

Dankzij de praktijkgerichte benadering van zijn lessen combineert Ruben Persoone de theorie met de dagdagelijkse situaties vanop de werkvloer van de cursisten. Er wordt actief ruimte gemaakt om vragen te stellen en de oefeningen zo dicht mogelijk bij de werkvloer te krijgen.

“Bedrijven werken met steeds meer flexibiliteit. De uitdagingen worden steeds groter. Je moet innovatief zijn, leiderschap tonen, projecten aansturen …”, zegt Ruben. “Als je met verandering wilt omgaan of antwoorden zoekt op efficiëntie zijn de opleidingen zeker een meerwaarde voor jou”.

Syntra Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra AB

Naar alle artikels
life coach cornelle sterk
Artikel

Life coach worden met Cornelle Sterk

In de opleiding life coach leert docent Cornelle Sterk je met open blik en op ludieke wijze alle aspecten van life coaching. Door goed te luisteren en gerichte vragen te stellen, laat ze mensen tot de juiste inzichten komen.

Artikel

Professional organizer: nieuwe opleiding in Antwerpen

Dé opleiding als je van opruimen houdt ?. De professional organizer helpt klanten te ontspullen, zaken te ordenen en in te plannen. Resultaat: meer evenwicht en rust in het hoofd.

Artikel

Top 10 opleidingen januari 2021

Mensen hebben meer dan ooit goesting om een opleiding of herscholing te volgen. Check hier onze top 10 opleidingen van januari 2021!

Sandra Deboes, HR consulent
Artikel

HR Officer - stoomcursus voor een efficiënt personeelsbeleid

Een performant HR-beleid is belangrijker dan ooit. Werknemers hechten veel belang aan een gezonde werkomgeving met kansen om zich te ontplooien. Sandra Deboes, docent van de opleiding HR-Officer en Employer branding, helpt KMO’s om hun personeelsbeleid efficiënter te maken. Zij ziet volgende trends in haar HR-consulting.