cursus vastgoedstyling

Met vastgoedstyling een huis of appartement sneller verkopen

Veel kandidaat-kopers of huurders zijn op zoek naar een pand waarmee ze een klik hebben, met vastgoedstyling kan je de kans op die klik groter maken. De aankoop van een huis of appartement is een zaak van het hoofd én het hart.

Opleiding vastgoedstyling

Een goede vastgoedstyling doet verkopen want in een lege of ongezellige ruimte is het voor velen moeilijk om de mogelijkheden van een pand te zien. Als vastgoedstylist maakt je het pand klaar voor een succesvolle verkoop of verhuur met kleine aanpassingen en een minimale investering. Het pand wordt zo aantrekkelijker voor een brede doelgroep. Onderzoek toont aan dat het professioneel verkoopsklaar maken tot een snellere verkoop of verhuur leidt, aan een prijs die tot 15% hoger ligt dan huizen of appartementen die niet gerestyled zijn.

In 6 sessies leren we jou in de cursus vastgoedstylist de basis van vastgoedstyling en dit zowel op theoretisch als praktisch gebied. Eerst krijg je inzicht in kleuren, materialen, stijlen, zicht- en looplijnen. Je leert de kwaliteiten van een vastgoed in de verf te zetten, hoe een ruimte groter te laten lijken of om een bepaalde sfeer te creëren met attributen en (kartonnen).

Check nog meer opleidingen in de sector Decoratie & interieur.

Syntra Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra AB

Naar alle artikels
Artikel

Top 10 opleidingen januari 2021

Mensen hebben meer dan ooit goesting om een opleiding of herscholing te volgen. Check hier onze top 10 opleidingen van januari 2021!

tips vastgoedfotografie
Artikel

Vastgoedfotografie: tips om panden in de kijker te zetten

Vrijwel alle kandidaat-kopers of huurders starten hun zoektocht op het internet met een aanbod van honderden panden. Met vastgoedfotografie zorg je voor goede foto's die opvallen, de interesse prikkelen en de sfeer in een woning zetten.

BIV vastgoedopleiding marketing
Artikel

Vastgoedmarketing: BIV-erkende opleiding

Wil je je immokantoor meer in de kijker zetten en meer leads aantrekken?
Wil je een omzetgroei realiseren of huizen en appartementen sneller verkopen?
Welke meerwaarde biedt jouw vastgoedkantoor en hoe ga je je positioneren in een concurrentiële markt?

 

syndicus sterk in de schoenen
Artikel

Sta jij als syndicus sterk in je schoenen?

De vastgoedsector boomt nog steeds. Maar door de schaarsheid van bouwgronden wordt er nog meer in de hoogte gebouwd. Nog meer appartementen dus of gebouwen waar de bewoners dicht bij elkaar leven en een aantal ruimten moeten delen.