steven meel

Ontmoet je docent: Steven Meel

Steven Meel gaat in zijn marketing- en salesopleidingen voor een praktijkgerichte aanpak en geeft zijn jarenlange ervaring in de reclame- en mediasector met veel passie door als consultant.

Steven Meel is onze docent die je graag zal begeleiden in de basisopleiding sales. Hij werkte in verschillende reclamebureaus, heeft een dosis ervaring in retail en bouwde een carrière uit in offline en online media. In elk bedrijf speelde sales steeds een hoofdrol in zijn professioneel leven. Hij werkte in verschillende functies van accountmanager tot commercieel directeur zodat zijn ervaring ook echt relevant is om deze opleiding ook voor jou succesvol te maken.

Tegenwoordig werkt Steven als consultant in sales, marketing en communicatie en helpt hij bedrijven om een succesvolle marketingmix op te zetten. Daarbij kunnen videomarketing, YouTube en Instagram uiteraard niet meer ontbreken.

Luisteren is één van de belangrijkste troeven van een goede sales.

“Toen ik 4 was, dachten mijn ouders dat ik advocaat zou worden. “Hij kan het nogal uitleggen”, zeiden ze. Advocaat ben ik echter nooit geworden. Ik kan het nog steeds goed uitleggen, maar eigenlijk verkies ik om te luisteren naar mensen, naar klanten. ​Luisteren is één van de belangrijkste troeven van een goede sales.”

Deze training is uitermate interessant voor wie succesvol wil verkopen. Heb je al je eerste stap gezet in een commerciële job? Of ambieer je een carrièreswitch met misschien wel meer verantwoordelijkheid?

Dankzij de praktische aanpak en de combinatie van het meteen inoefenen van de aangereikte theorie is het ook een erg leuke opleiding. Je krijgt niet alleen erg veel tips & tricks aangereikt, maar je tankt ook een enorme dosis goesting om meteen aan de slag te gaan.

Zo leer je de klant beter te begrijpen door verschillende klantentypes te bestuderen. Ook bekijk je hoe een onderhandeling precies verloopt en je leert afsluiten. Close the deal en verkoop sneller en efficiënter. Verder zijn ook de opleidingen cold calling en onderhandelingstechnieken bijzonder interessant.

Wil je ook graag succesvol worden in persoonlijke verkoop in een B2C of B2B-omgeving, dan zijn deze opleidingen zeker voor jou. 

Ontdek de opleiding

 

 

Basisopleiding Sales

Syntra Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra AB

Naar alle artikels
Syntra Bizz partnert graag en goed met steden en gemeenten
Artikel

Syntra Bizz partnert graag en goed met steden en gemeenten

We mogen heel wat steden en gemeenten tot onze klanten rekenen en door onze jarenlange samenwerking en verscheidenheid aan uitdagingen, kunnen we de opleidingsbehoeften in de publieke sector goed inschatten. In dit blogartikel vind je een selectie uit de gerealiseerde incompany-trainingen aan regionale en provinciale bestuursorganen.

De 10 populairste opleidingen van vorig jaar
Artikel

De 10 populairste opleidingen van 2023

Een overzicht van de 10 populairste opleidingen van vorig jaar bij Syntra AB, gebaseerd op het aantal inschrijvingen.

teamwork
Artikel

Verbindende communicatie

Verbindende communicatie zorgt voor een betere sfeer en hogere motivatie op de werkvloer, met betere resultaten tot gevolg.

Artikel

Top 10 opleidingen januari 2021

Mensen hebben meer dan ooit goesting om een opleiding of herscholing te volgen. Check hier onze top 10 opleidingen van januari 2021!