opencampus

Open Campusdagen bij Syntra AB

Meimaand is opleidingsmaand bij Syntra AB. De campussen in Antwerpen, Leuven en Mechelen zetten hun deuren open tijdens vier open campusmomenten. Snelle beslissers genieten een vroegboekkorting. 

Vandaag de dag stopt het leren niet aan de schoolpoort. Door o.a. de digitalisering, technologische innovaties, ecologische uitdagingen … is er nood aan nieuwe competenties en de wil om levenslang te leren. Syntra-AB heeft de ambitie om het levenslang leren te stimuleren door praktijkgerichte opleidingen in te richten. Opleidingen die matchen met de (veranderde) noden van de hedendaagse arbeidsmarkt.
Tijdens onze open campusdagen kan je kennismaken met het nieuwe opleidingsaanbod op een hands-on manier. Je mag je verwachten aan live demo’s, proeflessen, en uitleg van docenten die dagelijks in het vak staan.

Zit je nog op school, maar wil je liever je opleiding afmaken terwijl je al deeltijds aan de slag gaat op de werkvloer? We breiden onze opleidingen in Duaal leren dit jaar nog verder uit.

Sta je aan het begin van je carrière, of wil je je heroriënteren? Ontdek ons breed palet aan beroepsopleidingen met +25 nieuwe opleidingstrajecten.
Doe de test welke opleiding het best aansluit bij jouw interesse, bezoek onze praktijklokalen en informeer je bij docenten over de inhoud van de cursus en de toekomstmogelijkheden. Je kan terecht in meerjarige avondopleidingen of in verkorte trajecten overdag.  Al deze erkende opleidingstrajecten leiden tot een officieel getuigschrift of diploma.

Kortom; deze open campusdagen zijn de ideale manier om kennis te maken met Syntra-AB, het gevarieerde opleidingsaanbod en de sfeer op de campus. Kom langs en geef jouw carrière een professionele, praktijkgerichte boost.

11 mei, 9-13u.                                                  16 mei, 19-22u                                 21 en 23 mei

Campus Antwerpen                                        Campus Leuven                                Campus Mechelen

Borsbeeksebrug 32                                         Geldenaaksebaan 327                    Oude Baan 2

2600 Berchem                                                  3001 Oud-Heverlee                        2800 Mechelen

Syntra Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra AB

Naar alle artikels
Artikel

Start je eigen koffiebar

De koffiebars rezen de voorbije jaren als paddenstoelen uit de grond, maar ondertussen is deze markt matuurder geworden. De hobbyisten gaan er stilaan uit. Bij het runnen van een rendabele koffiebar komt meer kijken dan lekkere koffie en socialisen met klanten. 

Artikel

E-mailmarketing loont. Tips voor een effectieve e-mail marketing.

Het lijkt wel of online marketing in de hoek zit waar de klappen vallen. Sommige marketeers of zaakvoerders trekken het nut van e-mailmarketing in twijfel en poneren stellingen als: "Mensen lezen geen mails meer” of “Je mag niet meer mailen omwille van GDPR".

Artikel

Opleiding eventmanager met docent Valerie Thys

Maak kennis met Valerie Thys, sinds kort docente bij Syntra AB. Valerie is een ervaren host en mediafiguur met een ondernemershart. Professionals en cursisten die zich willen verdiepen in Eventmanagement en Social media kunnen leren van haar expertise en jarenlange ervaring.

Artikel

Welzijn op het werk: de taak van een Vitaliteitscoach

Tatiana Demesmaeker komt uit de bedrijfswereld waar ze jarenlang werkte in verschillende kaderfuncties, waar haar interesse steeds uitging naar het optimaliseren van de dynamieken en de samenwerking tussen mensen. Die drive geeft ze nu ook door aan anderen in de opleiding Vitaliteitscoach bij Syntra AB.