opleiding volgen tijdens corona

Opleidingen in coronatijden

Ondanks of dankzij (schrappen wat niet past) de coronacrisis lopen de inschrijvingen van onze gecertificeerde beroepsopleidingen (voltijds overdag of avond) als een trein. Heel wat groepen hebben laatste plaatsen of zijn zelfs volzet, andere hebben dan weer een uitgestelde startdatum gekregen. Wij lijsten deze laatste graag voor jou op:

Opleidingen Mechelen
Opleidingen Leuven
Opleidingen Antwerpen

De coronacrisis versnelt de digitalisering

We moeten door het virus meer digitaal leven en werken. Heel wat bedrijven schakelden over op thuiswerk. Het bedrijfsleven zet in op meer afstandsleren, betrouwbare technologie en het faciliteren 
van medewerkers om in de toekomst snel en flexibel op onverwachte situaties te kunnen reageren.
Heel wat van onze opleidingen omvatten modules in afstandsleren. In dit filmpje over blended learning wordt uitgelegd wat je mag verwachten onder afstandsleren bij Syntra.

Check zeker ons ruim aanbod in Informatica en Digitale marketing om je digitale skills een upgrade te geven.

 

Veilig opleiding volgen

Natuurlijk doen wij er alles aan op onze campussen om de opleiding veilig te laten verlopen. Je mag je aan volgende veiligheidsvoorschriften verwachten.

Naar de veiligheidsvoorschriften

Syntra Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra AB

Naar alle artikels
Sandra Deboes, HR consulent
Artikel

HR Officer - stoomcursus voor een efficiënt personeelsbeleid

Een performant HR-beleid is belangrijker dan ooit. Werknemers hechten veel belang aan een gezonde werkomgeving met kansen om zich te ontplooien. Sandra Deboes, docent van de opleiding HR-Officer en Employer branding, helpt KMO’s om hun personeelsbeleid efficiënter te maken. Zij ziet volgende trends in haar HR-consulting.

Artikel

Meer inschrijvingen en meer afstandsleren in coronajaar bij Syntra AB

Wat is het effect van een pandemie op de inschrijvingen voor opleidingen?
De start van het cursusjaar 2020-2021 werd met argusogen gevolgd door directie, medewerkers en stakeholders. Na de opstartmaand september kunnen we – met een zucht van opluchting – stellen dat de terugval tijdens de eerste coronagolf dit voorjaar is gecounterd met een stevige relance.

Klimaatneutrale opleidingen
Artikel

Klimaatneutraal ondernemen: de voordelen voor jouw bedrijf

Klimaatneutraal ondernemen is aan een forse opmars bezig. Veel bedrijven zijn al mee op de kar gesprongen en creëren gespecialiseerde functies om de overstap te maken.

Artikel

3 redenen om nu de sprong naar 3D-artist te maken

3D-graphics zijn overal en de vraag naar getalenteerde 3D-artists om te werken aan games en animatiefilms is niet meer bij te houden. Docent David Arroyo heeft jaren ervaring en werkte mee aan grote producties in de Verenigde Staten. Hij legt je uit waarom het een ideaal moment is om jezelf te verdiepen in deze topjob.