opleiding volgen tijdens corona

Opleidingen in coronatijden

Ondanks of dankzij (schrappen wat niet past) de coronacrisis lopen de inschrijvingen van onze gecertificeerde beroepsopleidingen (voltijds overdag of avond) als een trein. Heel wat groepen hebben laatste plaatsen of zijn zelfs volzet, andere hebben dan weer een uitgestelde startdatum gekregen. Wij lijsten deze laatste graag voor jou op:

Opleidingen Mechelen
Opleidingen Leuven
Opleidingen Antwerpen

De coronacrisis versnelt de digitalisering

We moeten door het virus meer digitaal leven en werken. Heel wat bedrijven schakelden over op thuiswerk. Het bedrijfsleven zet in op meer afstandsleren, betrouwbare technologie en het faciliteren 
van medewerkers om in de toekomst snel en flexibel op onverwachte situaties te kunnen reageren.
Heel wat van onze opleidingen omvatten modules in afstandsleren. In dit filmpje over blended learning wordt uitgelegd wat je mag verwachten onder afstandsleren bij Syntra.

Check zeker ons ruim aanbod in Informatica en Digitale marketing om je digitale skills een upgrade te geven.

 

Veilig opleiding volgen

Natuurlijk doen wij er alles aan op onze campussen om de opleiding veilig te laten verlopen. Je mag je aan volgende veiligheidsvoorschriften verwachten.

Naar de veiligheidsvoorschriften

Syntra Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra AB

Naar alle artikels

Excel: voor ieder wat wils

Excel heeft vaak de reputatie overdreven complex en vooral voor de financiële sector interessant te zijn. Nochtans heeft het programma verschillende handige toepassingen voor ieder profiel.

Data science: SQL als jouw geheime wapen

Ontdek de voordelen van SQL om je data en databases te beheren.

Artikel

Aan de slag met video en videomarketing

Wist je dat meer dan 60% liever kijkt naar beeld dan tekst, YouTube de tweede grootste zoekrobot is na Google en meer dan een half miljoen mensen dagelijks video kijkt op Facebook? In 2021 zal het belang van video enkel nog toenemen.

Artikel

Aan de slag in HR of Payroll

Syntra AB biedt verschillende opleidingen aan op het vlak van HR en payroll. Wil je jouw kennis uitbreiden of starten in een job in deze boeiende sector, dan geven onze docenten je alle kennis die je nodig hebt.