Real Estate Awards

Oud-cursisten scoren tijdens Real Estate Awards

In Hotel de la Poste reikte CIB Vlaanderen vorige week de De Real Estate Awards 2016 uit. Tussen de laureaten vinden we elk jaar enkele oud-cursisten terug. Dit jaar konden we rekenen op twee mooie ereplaatsen. 

Met De Real Estate Awards 2016 worden ondernemers, studenten en organisaties uit de vastgoedwereld in de bloemetjes gezet. 

In de categorie “Vastgoedstudent van het jaar" waren er drie van de tien genomineerden Syntra-AB cursisten. Ilse Goris voor campus Leuven, Nancy Maes voor campus Turnhout en Peter Brems voor campus Antwerpen. Het was die laatste die een knappe derde plaats in de wacht sleepte.

In de categorie “Vastgoedondernemer van het jaar" was het een leuk weerzien met oud cursist Johan Heylen. De ex-cursist van Syntra Turnhout, greep jammer genoeg naast de hoofdprijs, maar stond toch maar mooi op het podium te blinken met zijn kantoor Heylen Vastgoed, dat hij na zijn opleiding heeft opgestart. 

Johan vertelt over zijn vastgoedkantoor in dit presentatie filmpje.

Zelf op zoek naar een korte of lange opleiding in de vastgoedsector? Neem een kijkje in ons uitgebreid aanbod vastgoedopleidingen!

Syntra Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra AB

Naar alle artikels

25mei

Event

Online infoweken vanaf 25 mei

Van 25 mei tot 4 juni organiseren we opnieuw onze online infoweken. Gedurende 2 weken kan je vragen stellen, chatten met medewerkers en docenten. Je kan ook inschrijven op onze gratis webinars. Niet te missen! Vragen? We helpen jou verder! Nog niet zeker welke opleiding bij je past? Doe de test!
 

Schrijf je in voor gratis online infosessies

Artikel

Top 10 opleidingen januari 2021

Mensen hebben meer dan ooit goesting om een opleiding of herscholing te volgen. Check hier onze top 10 opleidingen van januari 2021!

tips vastgoedfotografie
Artikel

Vastgoedfotografie: tips om panden in de kijker te zetten

Vrijwel alle kandidaat-kopers of huurders starten hun zoektocht op het internet met een aanbod van honderden panden. Met vastgoedfotografie zorg je voor goede foto's die opvallen, de interesse prikkelen en de sfeer in een woning zetten.

Interieurstylist
Artikel

Met vastgoedstyling een huis of appartement sneller verkopen

Veel kandidaat-kopers of huurders zijn op zoek naar een pand waarmee ze een klik hebben, met vastgoedstyling kan je de kans op die klik groter maken. De aankoop van een huis of appartement is een zaak van het hoofd én het hart.