Real Estate Awards

Oud-cursisten scoren tijdens Real Estate Awards

In Hotel de la Poste reikte CIB Vlaanderen vorige week de De Real Estate Awards 2016 uit. Tussen de laureaten vinden we elk jaar enkele oud-cursisten terug. Dit jaar konden we rekenen op twee mooie ereplaatsen. 

Met De Real Estate Awards 2016 worden ondernemers, studenten en organisaties uit de vastgoedwereld in de bloemetjes gezet. 

In de categorie “Vastgoedstudent van het jaar" waren er drie van de tien genomineerden Syntra-AB cursisten. Ilse Goris voor campus Leuven, Nancy Maes voor campus Turnhout en Peter Brems voor campus Antwerpen. Het was die laatste die een knappe derde plaats in de wacht sleepte.

In de categorie “Vastgoedondernemer van het jaar" was het een leuk weerzien met oud cursist Johan Heylen. De ex-cursist van Syntra Turnhout, greep jammer genoeg naast de hoofdprijs, maar stond toch maar mooi op het podium te blinken met zijn kantoor Heylen Vastgoed, dat hij na zijn opleiding heeft opgestart. 

Johan vertelt over zijn vastgoedkantoor in dit presentatie filmpje.

Zelf op zoek naar een korte of lange opleiding in de vastgoedsector? Neem een kijkje in ons uitgebreid aanbod vastgoedopleidingen!

Syntra Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra AB

Naar alle artikels
Artikel

Sta jij als syndicus sterk in je schoenen?

De vastgoedsector boomt nog steeds. Maar door de schaarsheid van bouwgronden wordt er nog meer in de hoogte gebouwd. Nog meer appartementen dus of gebouwen waar de bewoners dicht bij elkaar leven en een aantal ruimten moeten delen. 

Artikel

Geef tijdens je vakantie een boost aan je carrière!

Een vakantie dient uiteraard om je batterijen op te laden. Maar je kan deze periode ook perfect gebruiken om kennis of ervaring op te doen. Onze summerschools in diverse opleidingen bieden je heel wat mogelijkheden.

Artikel

De juiste weg naar een carrière in de vastgoedsector?

De vastgoedsector is meer dan ooit in beweging. Nooit veranderden zoveel gronden, huizen of handelspanden van eigenaar of huurder. Het is dan ook een sector die heel wat carrièrekansen biedt.

Artikel

Maak huizen weer verkoopsklaar als vastgoedstylist

Een huis verkopen dat dringend een opfrisbeurt nodig heeft is niet altijd makkelijk. Gelukkig is renoveren niet altijd nodig, door middel van styling kan je ook al heel wat bereiken.