vastgoed

Permanente vorming bij Syntra AB

Permanente vorming is een essentieel onderdeel van het beroep van vastgoedmakelaars. Door de verplichting om zich continu bij te scholen, streeft de sector naar kwaliteit in de noodzakelijke vaardigheden om een hoogstaande dienstverlening te bieden.

Vastgoedmakelaars hebben de deontologische verplichting zich elk jaar een aantal uren bij te scholen. Wie titularis is op het Tableau van vastgoedmakelaar, moet jaarlijks gemiddeld 10 uur permanente vorming volgen, berekend over een periode van twee jaar. 

Syntra AB is door Het Belgisch Instituut van Vastgoedmakelaars (BIV) erkend als opleidingsverstrekker. Het BIV erkent deze korte opleidingen van Syntra AB als permanente vorming:

 

 

Alleen als een vorming erkend wordt door het BIV, krijg je van hen nadien een vormingsattest.

Syntra Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra AB

Naar alle artikels
Artikel

Aan de slag in HR of Payroll

Syntra AB biedt verschillende opleidingen aan op het vlak van HR en payroll. Wil je jouw kennis uitbreiden of starten in een job in deze boeiende sector, dan geven onze docenten je alle kennis die je nodig hebt.

opleiding fysiotherapie honden
Artikel

Opleiding fysiotherapie bij honden

Heb je een groot hart voor honden en wil je graag met hen werken? Dan is een opleiding hondenfysiotherapie jouw ding. Net zoals mensen revalideren honden beter met de juiste oefeningen en bewegingen. Je ben als het ware de osteopaat / kinesist van de hond.

Artikel

Knelpuntberoepen: zeker van werk

Leer gegeerde knowhow en doe kennis op met doelgerichte trainingen. Zet jezelf op de arbeidsmarkt door opleidingen en ga aan de slag in een knelpuntberoep.

Artikel

Je eigen onderneming starten met deze 5 financiële tips in het achterhoofd

Met deze 5 financiële tips geven we jou een duwtje in de rug om je eigen onderneming te starten.