thomas more syntra ab

Syntra AB en Thomas More slaan de handen in elkaar

Syntra Antwerpen - Vlaams-Brabant en Thomas More Geel slaan de handen in elkaar. Beide spelers zetten sterk in op professionele beroepsopleidingen en korte trainingen in IT en Grafische vormgeving die tegemoet komen aan de digitale noden op de werkvloer. Vandaag en morgen.

De digitaliseringsgolf verandert grondig onze manier van werken.  Jobs evolueren en digitale vaardigheden worden voor ieder van ons van levensbelang. 
Bovendien tonen studies aan dat het aantal afgestudeerden in technische en wetenschappelijke onderwijsrichtingen tot een groeiend tekort aan ICT-personeel zal leiden, met mogelijk 30.000 openstaande vacatures tegen 2020.

Syntra AB wil opleiding en bijscholing in digitale vaardigheden maximaliseren om enerzijds werknemers te versterken in hun job en anderzijds KMO’s te upgraden met IT-kennis om concurrentieel te blijven in de digitale tijden. Voortaan kan er naast Antwerpen, Leuven en Mechelen ook in Geel cursus gevolgd worden op de site van de Thomas More Hogeschool.
Volgende cursussen worden in Geel aangeboden:

  1. Business en IT: IoT voor technici
  2. MS Office: OneNote, Excel
  3. Netwerken: CCNA
  4. Software development: React, PHP, Html, Python
  5. Grafisch – Cad/Cam: Adobe (Indesign, Illustrator, Photoshop), Autocad, SketchUp

Alle opleidingen in Geel

“Met de eerdere sluiting van campus Turnhout, hadden wij geen opleidingsaanbod meer in de regio Kempen. Door de samenwerking met Thomas More vergroten wij opnieuw ons actieterrein en kunnen we aan cursisten in de Kempen de professionele context en infrastructuur van de Thomas More Hogeschool aanbieden.”

Stefan Van de Velde, Productmanager Informatica – Syntra AB

“Net als Syntra AB vinden wij het belangrijk om IT-trainingen aan te bieden die inspelen op de huidige noden en knelpunten op de arbeidsmarkt. Door onze krachten te bundelen bieden wij de mogelijkheid om ons aanbod aan IT-opleidingen te verbreden waardoor we alumni, cursisten en bedrijven in regio Kempen nog beter kunnen ondersteunen.”

Kristof Nuyts, Coördinator bedrijfstrainingen – Thomas More Geel

Het volledige opleidingsaanbod in Informatica en Grafische & audiovisuele technieken telt meer dan 100 beroepsopleidingen en korte trainingen die je kan terugvinden op de site www.syntra-ab.be.
 

Syntra Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra AB

Naar alle artikels

Excel: voor ieder wat wils

Excel heeft vaak de reputatie overdreven complex en vooral voor de financiële sector interessant te zijn. Nochtans heeft het programma verschillende handige toepassingen voor ieder profiel.

Data science: SQL als jouw geheime wapen

Ontdek de voordelen van SQL om je data en databases te beheren.

Artikel

Aan de slag met video en videomarketing

Wist je dat meer dan 60% liever kijkt naar beeld dan tekst, YouTube de tweede grootste zoekrobot is na Google en meer dan een half miljoen mensen dagelijks video kijkt op Facebook? In 2021 zal het belang van video enkel nog toenemen.

Artikel

Aan de slag in HR of Payroll

Syntra AB biedt verschillende opleidingen aan op het vlak van HR en payroll. Wil je jouw kennis uitbreiden of starten in een job in deze boeiende sector, dan geven onze docenten je alle kennis die je nodig hebt.