Bizz AcademyKomen onderstaande situaties jou bekend voor?

Syntra Bizz faciliteert jouw opleidingsbeleid

Komen onderstaande situaties jou bekend voor?

  • Je steekt veel energie in het opzetten van een opleidingsbeleid
  • Je verliest veel tijd door alle administratie die bij opleidingen komt kijken
  • Je wil opleidingen beter afstemmen op de voorkennis van medewerkers
  • Je wil de effectiviteit van opleidingen beter kunnen evalueren

Doe een beroep op de expertise van Syntra Bizz. Door een netwerk van 1000 docenten, faciliteiten op 3 campussen en een straf team kunnen wij eender welk opleidingsaanbod integreren.

“Mooie service die wordt aangeboden en bovendien tijdbesparend en heel gebruiksvriendelijk. Ook handig dat dit automatisch in de persoonlijke agenda komt en dat de evaluatie digitaal wordt verstuurd.”

- Pascale Balemans van Ferm

Je eigen Academy dankzij Syntra Bizz

Grote spelers als Volvo, Pfizer, Renotec en Niko hebben hun eigen Academy waarbij ze investeren in opleiding voor hun medewerkers of klanten. Voor KMO’s en kleinere organisaties is het niet evident om trainingen, cursussen en bijscholingen efficiënt te organiseren. Het vergt daarnaast ook kennis van het opleidingsaanbod en tijd om alles administratief te regelen en op te volgen. Wij ontzorgen jou daarom graag met de Academy. Je krijgt je eigen plaats op onze website waar jouw klanten of leden kunnen inloggen. Hier kunnen ze dan uit een vooraf gedefinieerd opleidingsaanbod te kiezen. Deze service is bovendien gratis bij bevestiging van meerdere trainingen.

Ontzorgen in 5 stappen

1. Jouw bedrijf bepaalt voor welke opleidingen jullie werknemers of leden kunnen inschrijven.
Keuze uit open programmatie of maattrainingen. Keuze tussen eigen of Syntra leslocatie.

2. We plaatsen jouw selectie in een gepersonaliseerde omgeving op de website van Syntra Bizz. Er is geen apart opleidingsplatform, we houden het graag eenvoudig.

3. Inschrijven kan makkelijk via die specifieke pagina op onze site met login voor je bedrijf. Keuze tussen zelf laten inschrijven of inschrijven via teamleader.

4. Je hebt een live update over inschrijvingen en beschikbare plaatsen.

5. Van inschrijving tot facturatie, alles verloopt geautomatiseerd.

“Het organiseren van opleidingen kost veel tijd bij HR-afdelingen. De Academy vereenvoudigt dit proces aanzienlijk. Onze klanten Immoweb, Meetdistrict, Ferm thuiszorg … maken reeds gebruik van deze oplossing.”

- Caroline Jacobs, opleidingsadviseur

Syntra Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra AB

Naar alle artikels
Syntra Bizz partnert graag en goed met steden en gemeenten
Artikel

Syntra Bizz partnert graag en goed met steden en gemeenten

We mogen heel wat steden en gemeenten tot onze klanten rekenen en door onze jarenlange samenwerking en verscheidenheid aan uitdagingen, kunnen we de opleidingsbehoeften in de publieke sector goed inschatten. In dit blogartikel vind je een selectie uit de gerealiseerde incompany-trainingen aan regionale en provinciale bestuursorganen.

Immoweb-vastgoed
Artikel

Immoweb meets Syntra Bizz

Syntra Bizz biedt een breed aanbod aan opleidingen aan in onder andere de vastgoedsector. Dat had ook Immoweb al snel door en ze twijfelden dan ook geen seconde om een samenwerking voor te stellen.

Syntra Bizz lesgevers aan de slag in de Fluvius Academy
Artikel

Syntra Bizz lesgevers aan de slag in de Fluvius Academy

Syntra Bizz stuurt versterking richting Hasselt & Mechelen: docenten Karim & Filip, specialisten in veiligheid, geven honderden nieuwe medewerkers en aannemers van Fluvius 2 essentiële opleidingen.

Politieopleiding
Artikel

Samenwerkingsverband tussen Brusafe en Syntra Bizz

Brusafe en Syntra Bizz organiseren vooropleiding voor veiligheidsdiensten

Brusafe Brussels werkte sinds 2021 samen met Syntra Bizz een unieke vooropleiding richting selectieproeven voor de politieschool uit. Deze gratis opleiding richt zich tot Nederlandstalige kandidaten die politie-inspecteur willen worden.