gasvormige brandtsoffen

Vernieuwd labo installatietechnieken bij Syntra Mechelen nu erkend voor GI én GII

Het vernieuwde labo installatietechnieken van Syntra AB campus Mechelen is door het departement Omgeving van de Vlaamse Overheid erkend voor de opleidingen Erkend Technicus Gasvormige Brandstoffen GI en GII. 

Het labo onderging een grondige vernieuwing, met o.a. de plaatsing van verschillende nieuwe ketels en bijkomende beveiligingen. Zo engageert Syntra AB zich om zowel bedrijven als particulieren hoogwaardige opleidingen in een professionele omgeving te kunnen aanbieden.

De opleidingen Erkend Technicus Gasvormige Brandstoffen GI en GII, stellen cursisten in staat om onderhoud en herstellingen uitvoeren aan premix- en niet-premixtoestellen en gasketels met ventilatorbrander. De vernieuwde infrastructuur zorgt ervoor dat de cursisten in alle veiligheid en op een realistische manier kunnen leren werken met deze installaties. Bovendien bieden we ook hernieuwingstrajecten aan voor zowel GI en GII als het onderhoud van stookolietanks. Ook voor de opleiding Cerga-gasmonteur zit je goed bij Syntra AB.

Syntra AB campus Mechelen profileert zich zo nog meer als een innovatief opleidingscentrum voor een waaier aan installatieopleidingen. Ook de cursussen Elektrotechnisch installateur, Koeltechnisch installateurInbraakbeveiliging en Technicus vloeibare brandstoffen vinden plaats in speciaal uitgeruste lokalen. Door te blijven investeren in professionele infrastructuur zorgt Syntra AB ervoor dat de kwaliteit van de opleidingen -en bijgevolg het niveau van de cursisten- steeds op topniveau blijft.

Samenvattend: Als professioneel installateur kan je voor al je opleidingen terecht bij Syntra AB! Van Voltijdse dagopleiding voor je (nieuwe) medewerkers, een Ondernemerschapstraject voor toekomstige professionals en de verschillende bijscholingen voor de actieve professional!
 

Syntra Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra AB

Naar alle artikels

25mei

Event

Online infoweken vanaf 25 mei

Van 25 mei tot 4 juni organiseren we opnieuw onze online infoweken. Gedurende 2 weken kan je vragen stellen, chatten met medewerkers en docenten. Je kan ook inschrijven op onze gratis webinars. Niet te missen! Vragen? We helpen jou verder! Nog niet zeker welke opleiding bij je past? Doe de test!
 

Schrijf je in voor gratis online infosessies

opleiding koeltechniek
Artikel

Opleiding koeltechnieken

Opleiding koeltechniek: stap in de innovatieve sector van climatisatie

De sector van koeltechniek is volop in beweging. De vraag naar koelsystemen blijft groeien zowel op de private markt als in de industrie. Wie instapt in de opleiding koeltechniek kiest voor een innovatief, technisch beroep waar zeer veel vraag naar is. Koeltechniekers beleven dan ook gouden tijden.

sturing domotica
Artikel

KNX domotica: standaard in home automation

KNX is het protocol voor automatisering compatibel met EIB-installaties. Het combineert alle mogelijke Smart-Home oplossingen zoals slimme airco & verwarming, verlichting, ventilatie, zonwering, audio & multimedia, beveiliging, branddetectie, energiemeters, toegangscontrole en consumentenelektronica.

25april

Event

Openklasweek voltijdse dagopleidingen (23 - 27 april)

Twijfel je nog aan je studiekeuze? Wil je graag een les bijwonen? Schrijf je in voor de open klasweek. Naast het bijwonen van een les, krijg je die dag ook een antwoord op al je vragen rond studiemogelijkheden, leerinhouden, stages en opleiding in een leerbedrijf.