gasvormige brandtsoffen

Vernieuwd labo installatietechnieken bij Syntra Mechelen nu erkend voor GI én GII

Het vernieuwde labo installatietechnieken van Syntra AB campus Mechelen is door het departement Omgeving van de Vlaamse Overheid erkend voor de opleidingen Erkend Technicus Gasvormige Brandstoffen GI en GII. 

Het labo onderging een grondige vernieuwing, met o.a. de plaatsing van verschillende nieuwe ketels en bijkomende beveiligingen. Zo engageert Syntra AB zich om zowel bedrijven als particulieren hoogwaardige opleidingen in een professionele omgeving te kunnen aanbieden.

De opleidingen Erkend Technicus Gasvormige Brandstoffen GI en GII, stellen cursisten in staat om onderhoud en herstellingen uitvoeren aan premix- en niet-premixtoestellen en gasketels met ventilatorbrander. De vernieuwde infrastructuur zorgt ervoor dat de cursisten in alle veiligheid en op een realistische manier kunnen leren werken met deze installaties. Bovendien bieden we ook hernieuwingstrajecten aan voor zowel GI en GII als het onderhoud van stookolietanks. Ook voor de opleiding Cerga-gasmonteur zit je goed bij Syntra AB.

Syntra AB campus Mechelen profileert zich zo nog meer als een innovatief opleidingscentrum voor een waaier aan installatieopleidingen. Ook de cursussen Elektrotechnisch installateur, Koeltechnisch installateurInbraakbeveiliging en Technicus vloeibare brandstoffen vinden plaats in speciaal uitgeruste lokalen. Door te blijven investeren in professionele infrastructuur zorgt Syntra AB ervoor dat de kwaliteit van de opleidingen -en bijgevolg het niveau van de cursisten- steeds op topniveau blijft.

Samenvattend: Als professioneel installateur kan je voor al je opleidingen terecht bij Syntra AB! Van Voltijdse dagopleiding voor je (nieuwe) medewerkers, een Ondernemerschapstraject voor toekomstige professionals en de verschillende bijscholingen voor de actieve professional!
 

Syntra Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra AB

Naar alle artikels

27augustus

Event

Kom naar het infomoment

Tijdens het infomoment van maandag 27 augustus kan je van 18u tot 21u met je vragen terecht bij onze medewerkers. Bovendien kan je meteen inschrijven. Van harte welkom!
 

Bekijk zeker ook onze online-infoweek

Nieuws

Erkende Syntra AB-opleidingen voor knelpuntberoepen

Ben je werkzoekend of wil je een carrièreswitch maken waarbij je een grote kans hebt om snel werk te vinden? Dan is een opleiding tot een knelpuntberoep zeker iets voor jou. Ben je graag met voeding of beauty bezig, of heb je liever iets technisch? In ons aanbod vind je vast wat je zoekt.

Artikel

Syntra, pionier in werkplekleren (duaal leren)

De leertijd (ook gekend onder leercontract) is hét systeem van werkplekleren bij uitstek. Jongeren leren de job al doende bij een ondernemer-opleider. Syntra AB gelooft sterk dat het nieuwe ‘duaal leren’ de vervanger zal worden van onze huidige leertijd.

28juni

Event

Duale ondernemerschapstrajecten van SYNTRA onder de loep op woensdag 28 juni

Onlangs vierden minister Muyters, Syntra Vlaanderen en Agoria Vlaanderen de 10.000 ste erkende werkplek voor duaal leren. In een duaal opleidingstraject kan de cursist een diploma behalen en tegelijkertijd werkervaring opdoen.