gasvormige brandtsoffen

Vernieuwd labo installatietechnieken bij Syntra Mechelen nu erkend voor GI én GII

Het vernieuwde labo installatietechnieken van Syntra AB campus Mechelen is door het departement Omgeving van de Vlaamse Overheid erkend voor de opleidingen Erkend Technicus Gasvormige Brandstoffen GI en GII. 

Het labo onderging een grondige vernieuwing, met o.a. de plaatsing van verschillende nieuwe ketels en bijkomende beveiligingen. Zo engageert Syntra AB zich om zowel bedrijven als particulieren hoogwaardige opleidingen in een professionele omgeving te kunnen aanbieden.

De opleidingen Erkend Technicus Gasvormige Brandstoffen GI en GII, stellen cursisten in staat om onderhoud en herstellingen uitvoeren aan premix- en niet-premixtoestellen en gasketels met ventilatorbrander. De vernieuwde infrastructuur zorgt ervoor dat de cursisten in alle veiligheid en op een realistische manier kunnen leren werken met deze installaties. Bovendien bieden we ook hernieuwingstrajecten aan voor zowel GI en GII als het onderhoud van stookolietanks. Ook voor de opleiding Cerga-gasmonteur zit je goed bij Syntra AB. Wil je dus je cerga attest behalen? Dan weet je waar je moet zijn.

Syntra AB campus Mechelen profileert zich zo nog meer als een innovatief opleidingscentrum voor een waaier aan installatieopleidingen. Ook de cursussen Elektrotechnisch installateur, Koeltechnisch installateurInbraakbeveiliging en Technicus vloeibare brandstoffen vinden plaats in speciaal uitgeruste lokalen. Door te blijven investeren in professionele infrastructuur zorgt Syntra AB ervoor dat de kwaliteit van de opleidingen -en bijgevolg het niveau van de cursisten- steeds op topniveau blijft.

Samenvattend: Als professioneel installateur kan je voor al je opleidingen terecht bij Syntra AB! Van Voltijdse dagopleiding voor je (nieuwe) medewerkers, een Ondernemerschapstraject voor toekomstige professionals en de verschillende bijscholingen voor de actieve professional!
 

Syntra Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra AB

Naar alle artikels
De 10 populairste opleidingen van vorig jaar
Artikel

De 10 populairste opleidingen van 2023

Een overzicht van de 10 populairste opleidingen van vorig jaar bij Syntra AB, gebaseerd op het aantal inschrijvingen.

opleiding koeltechniek
Artikel

Opleiding koeltechniek: stap in de innovatieve sector van climatisatie

De sector van koeltechniek is volop in beweging. De vraag naar koelsystemen blijft groeien zowel op de private markt als in de industrie. Wie instapt in de opleiding koeltechniek kiest voor een innovatief, technisch beroep waar zeer veel vraag naar is. Koeltechniekers beleven dan ook gouden tijden.

Opleiding KNX bij Syntra AB
Artikel

Word domotica-professional met de gecertificeerde opleiding KNX

Wie zich verder wil specialiseren in domotica kan bij Syntra AB terecht voor de opleiding KNX. Onze docent Kurt Vermeylen, gecertificeerd KNX Tutor, schijnt zijn licht over ons aanbod, de mogelijkheden en wat je mag verwachten.

sturing domotica
Artikel

KNX domotica: standaard in home automation

KNX is het protocol voor automatisering compatibel met EIB-installaties. Het combineert alle mogelijke Smart-Home oplossingen zoals slimme airco & verwarming, verlichting, ventilatie, zonwering, audio & multimedia, beveiliging, branddetectie, energiemeters, toegangscontrole en consumentenelektronica.