De actuele Covid-19 aanpak van Syntra AB en Syntra Bizz

Tijdens het Overlegcomité van de diverse regeringen op 17 november jl. werden een aantal Covid-19 maatregelen verscherpt.

Syntra AB en Syntra Bizz passen dus bepaalde veiligheidsmaatregelen op en rond onze campussen aan.

De mondmaskerplicht wordt - met ingang van zaterdag 20 november 2021 - altijd, in elke ruimte en voor iedereen verplicht op onze campussen. Enkel tijdens het eten of drinken mag het mondmasker afgezet worden.

Het circulatieplan op onze campussen in Antwerpen, Leuven, Mechelen en eventuele externe leslocaties blijft van toepassing.
De refters worden herschikt om voldoende afstand tussen de zitplaatsen te creëren. Stoelen dienen op hun plaats te blijven staan.
In de klassen zijn tussenwanden ter beschikking die je vrijblijvend mag gebruiken. Gelieve deze na gebruik terug te zetten.
Onze lokalen worden gefaseerd uitgerust met CO2-meters. Campus Antwerpen (Berchem) is reeds voorzien van een geautomatiseerd CO2-meetsysteem.

Graag extra aandacht voor

  • de afstand van 1.5 meter te respecteren in de gangen, trappen en andere openbare delen
  • het volgen van alle maatregelen inzake handhygiëne 

Het spreekt voor zich dat Syntra AB en Syntra Bizz volop blijven inzetten op het veilig maken en houden van de lessen en leslokalen en uitgebreid voorzien in (al of niet persoonlijke) ontsmettingsmaterialen. Dit wordt toegepast in alle lokalen en voor alle meubilair, toestellen en materialen waar meerdere mensen mee in contact komen.

Wij danken je hartelijk voor je inspanningen en je begrip. Blijf het veilig houden voor jezelf en je familie. 

  • Zeer belangrijk: Heb je symptomen, heb je een resultaat van een positieve zelftest, ben je in quarantaine geplaatst door de dokter, wacht je op je testresultaten of heb je deze al ontvangen?

Vul dan dit formulier in

 

Waar kan ik terecht voor dringende vragen? 

  • Ons klantencentrum staat voor jou klaar van 8:00 tot 18:00 van maandag tot vrijdag.  Je kan ons bereiken op 078 15 99 99 of via klantencentrum@syntra-ab.be.   
  • Voor informatie en updates kan je ook steeds terecht op Facebook, LinkedIn of op deze webpagina. Voor meer informatie over het coronavirus zelf kan je terecht op www.info-coronavirus.be  
  • SYNTRA blijft actief communiceren over het coronavirus. Alle belangrijke updates delen wij steeds zo snel mogelijk mee via onze website, social media en ook per mail.