Op de nieuwe website van Syntra AB sta jij als (toekomstige) professional centraler dan ooit.

Had je al een login op de vorige website? Vraag dan eerst een nieuw wachtwoord aan

Wat is nieuw?
De look & feel

We leiden je graag én met veel enthousiasme rond: surf naar de vernieuwde homepagina of ontdek meteen nieuwe opleidingen. Ook meer dan de moeite waard: lees wat cursisten en docenten over onze opleidingen vertellen. Wil je ons graag beter leren kennen? Ga dan zeker eens naar "Over Syntra", het klantencentrum, het cursistenportaal, onze video's en publicaties. Alle aanpassingen zijn erop gericht om jou een verbeterde gebruikerservaring te geven.

De vereenvoudigde inschrijfflow

Je kan sneller en makkelijker inschrijven, zowel als particulier of als bedrijf. Neem de proef op de som en schrijf je meteen in voor een opleiding. Nuttig weetje: je kan voortaan ook zien of je al ingeschreven bent op een opleiding.

Veiliger

Alle verbindingen zijn voortaan versleuteld, jouw gegevens zijn vanaf nu bijgevolg veiliger dan ooit bij Syntra AB. Uit veiligheidsoverwegingen vragen we je daarom om eerst een nieuw wachtwoord aan te vragen. Ook het luik rond "veiligheid en privacy" kreeg dus een grondige upgrade.

De chatfunctie

Via de gloednieuwe chatfunctie krijg je nog sneller antwoord op je vragen. Je vindt ze onderaan de pagina, rechts. Marike, Tine en Veerle van het klantencentrum helpen je graag verder.

De upgrade van MijnSyntra

In MijnSyntra beheer je vanaf nu makkelijker jouw gegevens en voorkeuren. Je koppelt hier ook een bedrijf aan je profiel en schrijft sneller en efficiënter werknemers in. In de nabije toekomst vind je hier ook een historiek terug van gevolgde opleidingen, een wenslijst (welke cursussen wil ik graag volgen), lesmomenten en nog veel meer. 

Meld je aan

De nieuwe zoekmotor

Een intuïtievere versie van de zoekmachine brengt je sneller bij de juiste opleiding. Met nieuwe, handige en extra filters voor blended learning, summerschool en winteropleidingen.

Feedback

Wat vind je goed aan de site, wat kan beter? Jouw feedback helpt ons onze site nog verder te optimaliseren.

Heb je vragen of opmerkingen? Of wil je jouw verhaal kwijt?
Chat of bel met het klantencentrum. Ze helpen je verder.