Leren van professionals, dat is het waar het bij Syntra om draait. Anders dan in het klassieke onderwijs staan de docenten dag in dag uit in de praktijk, wat van hen echte vakexperten maakt. Ben je nog geen expert in het lesgeven? Geen probleem! Bij Syntra is een lerarendiploma geen must. De docentencoaches ondersteunen je in je lesopdracht, met de focus op concrete en praktijkgerichte tips.

Inhoud links

Wil je docent worden?

Dat kan bij Syntra AB zonder lerarendiploma! Bekijk hieronder waarom lesgeven bij ons interessant is en hoe we jou ondersteunen.

Inhoud rechts

Ben je al docent?

Hieronder vind je nuttige informatie, interessante links naar veelgebruikte pagina's en de contactgegevens van de docentencoaches.

Naar het docentenportaal     Naar Syntra Cloud

TipIn onze driemaandelijkse nieuwsbrief houden we je op de hoogte. Bekijk de laatste editie.

Solliciteren als docent bij Syntra AB?
 

Er verschijnen regelmatig nieuwe vacatures voor docenten in de verschillende sectoren. Wil je je passie delen maar vind je geen openstaande vacature? Ook spontane sollicitaties zijn altijd welkom!
 

Vacatures voor docenten

Spontane sollicitatie

 

Wil je meer info over een bepaalde vacature? Als je je kandidatuur instuurt, dan word je gecontacteerd door de productmanager die je meer info zal geven over de precieze invulling.