Je staat er als docent niet alleen voor! Naast je collega’s, campusmanager, productmanager, opleidingscoördinator, ... staan ook de docentencoaches voor je klaar.

Kirsten, Julia en Anne helpen je graag met al je didactische vragen. Er worden regelmatig gratis trainingen georganiseerd over diverse thema’s zoals interactie in de klas, goed online lesgeven, structuur brengen in je lessen, ... Je kan bovendien grasduinen in een heleboel online leerpaden en je kan tips & tricks krijgen tijdens een persoonlijk coachingsgesprek.

Wij zijn er om je te helpen met al je vragen over:

  • Lesvoorbereidingen
  • Je zoektocht naar activerende en afwisselende werkvormen
  • Oefeningen ontwerpen en toepassingen zoeken
  • Evaluatievormen
  • Klasmanagement: je persoonlijk optreden tegenover cursisten
  • Coachen, inspireren en motiveren
  • Tips & tricks in het online lesgeven

Gratis trainingen

Onze trainingen zijn er voor alle docenten van Syntra AB. Ben je nieuw of werk je hier al enkele jaren? We bieden trainingen aan over diverse thema’s zodat iedereen kan bijleren.

Lees er hier meer over of schrijf je meteen in via de website.

Online leerpaden
Zin om op je eigen tempo bij te leren? Neem dan een kijkje op de docentenacademie, met leerpaden die je individueel kunt bekijken. Bekijk hieronder alvast enkele voorproefjes.
Werken met Syntra Cloud
Werken met Big Blue Button
Tips voor online lessen

Persoonlijk coachingsgesprek

In een persoonlijk coachingsgesprek kan je bij één van de docentencoaches terecht voor advies op maat. Een coachingsgesprek duurt ongeveer 1 uur en gaat door op één van de campussen of online. Zo'n gesprek kan eenmalig zijn om je op weg te helpen, maar we kunnen ook op regelmatige tijdstippen een gesprek inplannen.

Contacteer ons om een afspraak te maken.

Uiteraard willen wij ook van jou leren. Heb je suggesties om het beter te doen, een idee voor een workshop of een leerpad,... laat het ons weten!