Vragen of problemen? Je kan altijd terecht bij jouw productmanager, op de campus of bij het klantencentrum.

Facturatie

De aankoopdienst van Syntra AB bezorgt jou via e-mail nog een bestelbon met facturatiereferentie en handleiding zodat je jouw factuur kan opmaken. Je ontvangt deze doorgaans binnen de 3 werkdagen na opstart.

Docentenportaal (aanwezigheden)

De klasagenda, aanwezigheidslijst en lessenrooster beheer je via het docentenportaal. Wij vragen de aanwezigheden te registreren voor de pauzes (10u30/14u30/20u30). Ten laatste om 23u moet alles verwerkt zijn.

Cursusmateriaal

Indien je jouw cursus wil laten afdrukken, verwachten we ten laatste 1 week vóór opstart een drukklare PDF. Dit mag je via e-mail bezorgen (zie e-mail). Het cursusmateriaal zal bij het eerste lesmoment beschikbaar zijn aan de balie.

Parkeermogelijkheden

 • Antwerpen

  Campus Antwerpen ligt vlakbij Berchem Station (site POST X). Je hebt de mogelijkheid om betalend te parkeren (BESIX Parking) onder onze gebouwen. De inrit vind je op de Borsbeeksebrug.

  Download de routebeschrijving (openbaar vervoer, auto, fiets, te voet)
   

 • Leuven

  Campus Leuven vind je in de buurt van het Haasrode Research Park, vlakbij de E40. De site is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en de wagen. Een ruime en gratis parking is beschikbaar.
   

 • Mechelen

  Campus Mechelen ligt op een boogscheut van de E19, Mechelen-Noord. De site is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en de wagen. Een ruime en gratis parking is beschikbaar, achter het gebouw.

WIFI

Op onze campus kan je draadloos verbinden.

 • Antwerpen
  Netwerk: Syntra AB Guest
  Gebruiker: gast
  Wachtwoord: Syntr@AB
   
 • Mechelen
  Netwerk: Syntra_wifi_studenten
  Wachtwoord: SyntraMechelen
   
 • Leuven
  Netwerk: "Syntra_wifi_studenten"
  Wachtwoord: "SyntraMechelen"