Save the date(s) and meet the new neighbours!
 

Kalender

 • Januari en April 2019: deliberatie voor VDO’s wat toelating tot het vervolgjaar van de cursist bepaalt. Gelieve daarom tijdig de punten voor de examens te registreren via het docentenportaal

 • Week van 6/5: openklasweek VDO op de campussen
 • Za 11/5: Opleidingsmarkt Syntra-AB
 • Za 8/6: Modeshow Campus Antwerpen
 • Wo 26/6 avond: proclamatie VDO + Leertijd 
 • Do 27/6 avond: proclamatie laatste jaars Ondernemerschapstrajecten
   
 • Focusmomenten
  18/5: Focusmoment Leuven
  25/5: Focusmoment Mechelen

  nota: de data voor de focusmomenten zijn onder licht voorbehoud, bevestiging volgt snel.

Nieuwe medewerkers
Anja Aertgeerts

campus Antwerpen

Sinds 5 november opleidingscoördinator voor de opleidingen informatica, dieren, financiën en verzekeringen en voertuigen en metaal. Klop bij Anja aan voor:

 • Voor bestellingen van grondstoffen en kleine materialen die je tijdens je les nodig zal hebben.
 • Wegwijs op de campus.
 • Voor alle administratie en ook de vragen daarover zoals lesverschuivingen, wijzigingen in het lessenrooster, het regelen van de examens, het inleveren van de punten, …
 • Je bent ziek en kan de les niet geven, of je dient een lesdag te verschuiven.
 • Reservatie van een specifiek lokaal.
Axelle Vleugels

  campus Antwerpen

  Axelle startte bij ons medio september. Klop bij Axelle aan voor al je vragen ivm ADX, aan- en afwezigheden, registratie van punten, opvolging van retentie, attestering en financiering voor de cursisten in OT en VDO opleidingen in de sectoren grafische en audiovisuele technieken, informatica, bedrijfsbeheer, talen en redactie en voertuigen en metaal.

  Katia Pontzeele

  campus Antwerpen

  Katia maakte in augustus de overstap van campus Mechelen naar campus Antwerpen. Klop bij Katja aan voor al je vragen ivm ADX, aan- en afwezigheden, registratie van punten, opvolging van retentie, attestering en financiering voor de cursisten in OT en VDO opleidingen in de sectoren bouw, horeca en voeding, kunst antiek en ambachten, management en zorgverlening.

  Margarita Sargsyan

  campus Antwerpen

  Margarita neemt sinds 5 november de dagelijkse administratie voor onze cursisten in de leertijd en het duaal leren voor haar rekening: inschrijvingen, uitschrijvingen, aanwezigheden, MLP registratie en 1001 andere zaken.

  Toon Vanfraechem

  campus Leuven

  Toon doet de bestellingen alsook de administratie van de sector personenverzorging.

  Nele Donvil

  campus Leuven

  Sinds 17 oktober mag je Nele Donvil commercieel administratief medewerker binnen Syntra-AB (Campus Leuven) noemen.  Het opvolgen van de opleidingen korte type gaat een groot deel van mijn jobinhoud bepalen. Daarnaast komen ook de terbeschikkingstellingen van lokalen bij haar terecht. Zoals je ziet, komen alle commerciële facetten binnen Campus Leuven onder haar verantwoordelijkheid terecht.

  Ermira Selja

  campus Leuven

  Ermira Selja is all-round administratief medewerker in Leuven.