De campussen van Antwerpen en Mechelen kregen een update.

Campus Mechelen
  • In augustus vernieuwde plafond in de B-blok
  • In september nieuwe wifi overheen heel de campus
  • Half december zullen de werken aan de dakrand en de buitenverlichting afgerond zijn
Break out rooms Berchem

Waar vind je ze en wat kan je daar? De break out rooms bevinden zich op de 2de verdieping van de campus. Je kan er niet alleen werken aan kennis maar ook aan andere competenties (generieke / 21e century skills) – Integreer dat in je lessen! We willen je daarbij graag ondersteunen door o.a. deze ruimtes ter beschikking te stellen. Groepswerkjes, opdrachten, in stilte werken, …. Daarvoor dienen deze ruimtes. Ook docenten die vroeger hier zijn of na hun les nog even wat willen werken, kunnen daar in alle rust & stilte terecht.

Onthoud dat eten de boel snel smerig maakt, daarvoor zijn de cafetaria & docentenlokaal bedoeld! 

Rust & stilte houden ook in dat babbelen & luidruchtigheid best snel gesignaleerd wordt.

Dankjewel & veel plezier!