We willen jullie alvast bedanken voor jullie warme inzet voor "Syntra 4 Life".
Ontdek ook onze "Hire for cultural fit" en de quiz "Het Slimste team van Syntra".

Syntra 4 life

Een aantal weken geleden kreeg je van ons een eerste e-mail. Een eerste keer polsen naar de mogelijkheden, naar het enthousiasme en een korte voorstelling van de gekozen doelen strandde in jullie mailbox. Het kanaliseren van alle voorstellen gaf energie.

Het is ons duidelijk: de warmste week wordt door warme docenten gedragen. Alle sectoren sprongen op de kar. De eerste week van december puilde uit van acties. Modellen verlieten het kapsalon met blinkende haren; gelaatsverzorgingen moesten voorbij de kassa passeren, de foyer werd gevuld met heerlijke geuren van soep, pasta, couscous en worstenbroodjes. En uiteraard hadden ook onze zoetebekken keuze te over, om in het assortiment koekjes en chocola te snuisteren. 

Het enthousiasme werd gesmaakt door de cursisten én docenten. Maar ook door het ganse campusteam. De extra workflow, die bij Syntra 4 Life met zich mee brengt, beseffen we maar al te goed. Maar de energie en sfeer die het opbrengt, geeft ons een warm gevoel.

In naam van iedereen willen we jullie bedanken!
Hoeveel de opbrengst is, weten we nog niet, maar het is alvast veelbelovend.

 

Trendy opleiding?

We zetten bij syntra-AB voortdurend in op flexibele, innovatieve en trendy opleidingen

Ken je deze al? 
https://www.syntra-ab.be/opleidingen/freelance-opleidingscoach

Daarnaast zijn we volop nieuwe opleidingen aan het ontwikkelen! Wat denk je van hondenfysiotherapeut? Of rituelenbegeleider?

Meer daarover in 2019…

Heb jij nog docenten in je netwerk?

Deel op je LinkedIn-pagina de volgende tekst en afbeelding en help ons nieuwe collega’s te vinden. Bedankt!
Word jij mijn nieuwe collega bij Syntra? Check de vacatures voor vakexperten.

 

Hire for cultural fit

Naast het aantrekken van medewerkers die over de nodige competenties beschikken is het zeker zo belangrijk in te zetten op het aantrekken van medewerkers die bij Syntra passen.

Vanaf nu kunnen medewerkers via een link op onze jobsite aan de hand van een aantal vragen/stellingen ‘matchen’ en kijken in welke mate ze zich kunnen vinden in onze cultuur.

Ook wel leuk voor jou?

 

Wie is het Slimste Team van Syntra?

Op zaterdag 16 maart 2019 organiseert het marketingteam een personeelsquiz in campus Mechelen. Bedoeling is om een leuke “competitie” te organiseren tussen de diverse teams van Syntra AB en Syntra Bizz met als inzet: de felbegeerde titel van “Slimste Team van Syntra”. 

Bedoeling is dat we ploegen vormen van 4 personen (enkel Syntra AB of Bizz-medewerkers en docenten) die een bepaalde afdeling binnen Syntra vertegenwoordigen. Bestaat je dienst uit meer dan 4 collega’s? Dan kan je één of meerdere ploegen per dienst vormen. Bestaat jouw afdeling uit minder collega’s? Vorm dan een “coalitie” met een andere dienst.

Je hoeft geen diehard quizzer, doctor in de kwantumfysica of specialist in de Griekse mythologie te zijn, je hoeft ook niet te weten wie het eerste doelpunt scoorde in de openingsmatch van het WK Voetbal 1982 of andere diepgravende dingen. De nadruk ligt op parate kennis, maar vooral ook op fun en teamspirit.

Waar, wanneer, hoeveel en hoe?

  • zaterdag 16 maart 2019 in campus Mechelen. Wij stellen de eerste vraag om 20 uur.
  • 20 € per team. Dit bedrag gaat integraal naar Kom op tegen Kanker. Mag op voorhand – cash - betaald worden op de marketingafdeling in het Hoofdkantoor. Trouwens, niemand gaat die avond met lege handen naar huis.
  • inschrijven? via mail aan marketing@syntra-ab.be voor 14 maart 2019.
  • meer info? contacteer Danny Van Broeck.
     

 

Syntra AB publicaties

De nieuwe opleidingsgids en folder Voltijdse dagopleidingen zijn in druk, je kan ze ook online raadplegen op syntra-ab.be/publicaties. Vanaf januari vind je deze terug op de campus, neem gerust enkele exemplaren mee om te delen in je netwerk.