Met deze nieuwe editie van onze docentennieuwsbrief willen we jullie informeren over verschillende actuele dossiers bij Syntra AB. Informeren is een eerste stap, maar uiteraard kan je altijd terecht bij onze medewerkers als je meer informatie wilt of input wilt leveren.

Retentie

Eén van de aandachtspunten dit cursusjaar is de retentie van onze cursisten. Onze subsidies zijn gebaseerd op cursisten die deelnemen aan alle examens. Wij willen dan ook vragen om voldoende aandacht te besteden aan cursisten die dreigen af te haken. Probeer deze mensen verder te begeleiden en te coachen zodat ze volhouden in hun traject. Betrek indien nodig ook je opleidingscoördinator of de leercoach in deze ondersteuning.

Andere topics in deze nieuwsbrief

Naast veel leesplezier met deze nieuwsbrief willen we jullie ook graag een fijne eindejaarsperiode toewensen!
 
Vriendelijke groeten

Dries Janssens
Directeur duaal leren & ondernemerschapstrajecten