Syntra op het grote scherm

Heb je de SYNTRA-filmpjes op het grote scherm ? ? (VTM en Q2) gespot? Deze zijn geprogrammeerd van 20 augustus tot 2 september. Je vindt de filmpjes ook op de Syntra AB kanalen (YouTubeFacebook, LinkedIn). 

Help ons ze verder te verspreiden door ze in je eigen netwerk te delen – bedankt, merci, danke schön.
 


Vakexpertise, bla bla of boem boem

“Leren van professionals” is onze baseline. Bij Syntra AB is dit geen holle slogan. We zetten jullie vakexpertise dan ook graag in de kijker met concrete voorbeelden (tips en tricks, video, blogs, testimonials, whitepapers, tutorials, realisaties,…)

Hierbij voorbeelden van interessante content van docent Grafisch vormgever Dirk Laurent.

Heb je ook content die je kan doorsturen of wil je graag een interview geven of een videoboodschap inspreken waarmee je jouw expertise én je opleiding in de kijker zet? Eén adres: marketing@syntra-ab.be We zitten ongeduldig te wachten.