Over Ellen, Katelijne, Cynthia, Stijn, Sara, Lotte en Kaat.

 • Bij de duale opleidingen vervangt Ellen Tas Ann De Bruyne in haar zwangerschapsrust.
   
 • In Antwerpen versterkt Katelijne Vayssier de campusadministratie. Er zal heel binnenkort ook een vierde opleidingscoördinator het team versterken. Niet onbelangrijk is de nieuwe code voor de fietsenstalling. Vraag ze even aan de baliemedewerkers!
   
 • In Leuven is Cynthia Liekens de nieuwe campusmanager die het vertrouwde team zal aansturen. De Wifi-code voor docenten in gebouw C achteraan heet SYNTRA ZONE GEEL en het wachtwoord is syntraleuven. Voor gebouw B is het nog steeds de Syntra_wifi_studenten met wachtwoord syntraleuven ook. 
   
 • In Mechelen gaan we gaan het nieuwe cursusjaar van start met nieuwe uitbaters in onze cafetaria: Stijn en Sara (lees de leuke post op Facebook). Begin augustus startten de werken aan de vernieuwing van het plafond en de verlichting in de B-blok. We hopen deze werken zo spoedig mogelijk af te ronden, maar toch zal er begin september nog enige hinder zijn. We hopen hierbij op jullie begrip en medewerking. In een volgende fase zullen er ook werken uitgevoerd worden aan de dakrand. Meer informatie hierover volgt later. 
   
 • In de leertijd zijn er enkele nieuwe gezichten bij de trajectbegeleiders: Lotte Sluyts & Kaat Van Dessel