We merken dat veel docenten hun lesmateriaal op Moodle publiceren. Dit is erg klantvriendelijk (snel, makkelijk en efficiënt) en milieubewust. Bovendien beveiligen wij je materiaal voldoende zodat enkel degene in de opleiding je lesmateriaal kunnen zien. Zelf kan je er voor zorgen dat het beschikbaar is in tijd. Vanuit de campussen gaan we dit jaar sterk inzetten op het verkleinen van de papierberg.

Sommige docenten gaan al een stapje verder en proberen toetsen uit of gebruiken de interactieve oefeningen in Moodle om tijdschema’s af te spreken met hun cursisten. Dat is echt de weg die we verder uit moeten! 

  • Heb je het gevoel dat je niet mee bent?
  • Wil je dit graag maar weet je niet hoe je daaraan begint? 
  • Wil je zelf je lesmateriaal online zetten?

Schrijf je dan in voor de vrijblijvende workshops Leren werken met Moodle