Ontdek onze gratis bijscholingen en de voordelen van de docentenkaart.

Gratis bijscholingen

Vergeet niet dat er een heleboel gratis bijscholingen zijn die je kan volgen. Maak een account aan op onze website en schrijf je in. Hoor eens rond bij je collega’s en maak er een gezellige avond van waarin je veel bijleert over je eigen manier van lesgeven. Al eens bedacht dat op zo’n avond andere docenten ook veel van jou kunnen leren? Niet twijfelen dus! 

Ontdek jouw gratis opleidingen

Docentenkaart

Als cadeau voor je trouwe lesgeven, belonen wij je ook dit weer met een docentenkaart. De docentenkaart is een gezamenlijk initiatief van alle SYNTRA. Hiermee willen we een extra “dankjewel” zeggen aan al onze docenten. De kaart geeft je recht op tal van voordelen in Vlaanderen & Brussel. Ben je momenteel actief als docent in één van onze SYNTRA leertijd- of ondernemerschapsopleidingen? Heb je zelf een zaak en wil je graag een voordeel aanbieden aan jouw collega-docenten over gans Vlaanderen? Laat het ons weten!

Alle voordelen vind je hier

Wil je expliciet geen docentenkaart? Laat het dan weten voor 15 september aan het klantencentrum.