Stimuleer positieve feedback bij enthousiaste cursisten, ontdek onze co-branded cursusmateriaal en maak kennis met onze nieuwe leercoach Myrthe.

Stimuleer positieve feedback bij enthousiaste cursisten

Uit eigen ervaring weten jullie dat mond-aan-mond reclame en online reviews vaak bepalend zijn om leveranciers te beoordelen of aankoopbeslissingen te nemen. Help ons de Google-ratings van onze Syntra-campussen en de positieve feedback op social media te verhogen. Zitten er in jouw klas enthousiaste cursisten die fan zijn van jouw lessen ? Super! Vraag hen een enthousiaste post of positieve rating voor Syntra AB te geven. Contactgegevens van die positivo’s zijn steeds welkom bij marketing@syntra-ab.be, wij nemen dan contact op voor een getuigenis. 

Co-branded cursusmateriaal OKT

Wij investeren in kwalitatief cursusmateriaal (co-branded AB/BIZZ) met ringmappen, notieblokken, kopies/prints en pennen. Logo’s, huisstijl en ppt-templates om jullie cursussen op te maken vinden jullie terug op onze landingspagina’s

Leercoach

Kun je een duwtje in de rug gebruiken om te slagen voor je herexamen? 
Syntra AB helpt je graag om beter en efficiënter te studeren! Onze leercoach biedt je gratis alle mogelijke hulp om een studieplanning te maken, de cursus beter te begrijpen, samenvattingen en schema’s te maken, hoofd- en bijzaken te onderscheiden, en het online materiaal te verwerken. Interesse? 
Maak dan zeker een afspraak via leercoach@syntra-ab.be (Myrthe Bleijerveld).