Ontdek onze breakout rooms en nieuwe gezichten.

Berchem Breakout rooms & nieuwe medewerkers

Berchem Breakout rooms

Op de tweede verdieping vind je tussen lokalen Y203 en Y220 enkele flex-leerplekken of break-out rooms. Deze ruimtes staan ter beschikking van jou en  je cursisten om hier in aan groepstaken te werken, 1 op 1 sessies te houden, aan opdrachten te werken ... Reserveren is niet nodig. De ruimtes zijn vrij te betreden. Je vindt hier een mix van enkele vergaderhoeken, kleine vergaderruimtes en andere werkplekken.
 

 

Nieuwe gezichten

 

Charlotte Pittoors
opleidingscoördinator Horeca en Voeding, Management, Vastgoed, Kunst, Antiek en Ambachten
charlotte.pittoors@syntra-ab.be
 

Florent Bischof
opleidingscoördinator Grafische en Audiovisuele Technieken, Sport, Transport en Logistiek 
florent.bischof@syntra-ab.be

 

Maarten Gorissen 
opleidingscoördinator Mode en Kledij, Verkoop, Marketing en Communicatie, Zorgverlening, Talen en Redactie
maarten.gorissen@syntra-ab.be

 

Maité 't Kindt
onthaalmedewerker
maité.tkindt@syntra-ab.be

 

Veronique Redig
Teamleader Korte Opleidingen en Ter Beschikkingstelling van Lokalen
veronique.redig@syntra-ab.be

 

Ann Snauwaert
Commercieel administratief medewerker
ann.snauwaert@syntra-ab.be

 

Mitt De Kaey
Service Coördinator
mitt.dekaey@syntra-ab.be

 

Mechelen: nieuwe gezichten

 

Anne Smit

opleidingscoördinator met de sectoren Beauty & Wellness, Management en Bedrijfsbeheer.
Anne is woonachtig te Hoboken, is 30 jaar en kan terugblikken op een ruime loopbaan bij Pizza Hut (laatst als Assistant Manager) en zal haar werktijd verdelen tussen campus Antwerpen (50%) en campus Mechelen (50%).
anne.smit@syntra-ab.be

 

Sophie Beyens

administratief medewerker met de sectoren Beauty & Wellness, Management en Bedrijfsbeheer.
Sophie zal halftijds aan de slag gaan, daar ze als zelfstandige in bijberoep nog binnen de immobiliënsector werkzaam is. Momenteel werkt ze nog als Passenger Service Agent bij Brussels Airlines. Sophie is woonachtig in Walem en is 39 jaar.
sophie.beyens@syntra-ab.be
 

Katrien Van Rompaey

commercieel administratief medewerker, vervanging van Laurien van Keer. Katrien is 38 jaar, woonachtig te Booischot heeft heel wat ervaring als lerares en logopediste.
katrien.vanrompaey@syntra-ab.be

 

Ann Devries

administratief medewerker, tijdelijke vervanging van Evelien Hofmans. Ann kan terugblikken op heel wat jaren ervaring op vlak van administratie als zelfstandige binnen de verhuur van horeca-materialen. Ann is 53 jaar en woont samen met haar man in Onze-Lieve-Vrouw-Waver.
ann.devries@syntra-ab.be

 

Verder
Tijdens de zomermaanden vond er een ware "lokalendans" plaats. Met deze actie hebben we een aantal lokalen een meer “logische ligging” op de campus gegeven en hebben we het gebruik van onze lokalen geoptimaliseerd. Hier en daar wordt er nog de laatste hand gelegd, maar het merendeel van het werk is achter de rug, zodat het cursusjaar vlot kan starten.
Zo werd bijvoorbeeld het lokaal van onze koeltechnische installateurs verhuisd, kregen de elektrotechnische installateurs 2 gloednieuwe lokalen en ook de fietsherstellers zitten voortaan in een nieuwe omgeving. De lokalen van de sector Beauty & Wellness verhuisden naar de 1e verdieping van de B-blok. Er kwam een gloednieuw theorielokaal bij, enz. De komende weken zullen jullie het zelf kunnen ontdekken. Verder gaan we ook het jaar van start met een vernieuwd laslokaal en dus ook nieuw in het aanbod: "Polyvalent lasser".
 

 

Leuven: Who’s new!?

 

Nele Van de Maele

12/08 is Nele Van de Maele gestart als administratief medewerker in campus Leuven.
Ze heeft de sectoren Beauty & Wellness, onze Grafische en audiovisuele technieken (Foto, video & sound) en ze is eveneens verantwoordelijk voor alle aankopen om onze ateliers optimaal te laten draaien. Nele is woonachtig met haar gezin in Hever-Schiplaken en deed onder meer ervaring op als planningscoördinator en juridisch medewerker.
nele.vandemaele@syntra-ab.be