Vergeet zeker jouw docentenkaart niet aan te vragen, ontdek het volledige opleidingsaanbod voor docenten en schrijf je voordelig in voor de opleiding "Freelance opleidingscoach".

Docentenkaart

De docentenkaart is een gezamenlijk initiatief van alle SYNTRA. Hiermee willen we een extra "dankjewel" zeggen aan al onze docenten. De kaart geeft je recht op tal van voordelen in Vlaanderen, Brussel en we hopen ook snel daarbuiten!

Ben je momenteel actief als docent in één van onze SYNTRA leertijd- of ondernemerschapsopleidingen? Dan ontvang jij eind oktober je gratis docentenkaart. De kaart is strikt persoonlijk en is geldig gedurende het ganse kalenderjaar. Benieuwd naar jouw voordeel? Je vindt op deze website alle acties bij jou in de buurt of op je vakantiebestemming in het binnenland.
Heb je zelf een zaak en wil je graag een voordeel aanbieden aan jouw collega-docenten over gans Vlaanderen? Laat het ons weten!

http://www.syntradocentenkaart.be/

 

Zelfstandig trainer worden?

Leren en kennisoverdracht zijn een kritiek punt geworden binnen iedere organisatie. Het is de manier bij uitstek om het menselijk kapitaal te laten groeien. Bovendien zorgt het voor de continuïteit binnen ondernemingen wanneer vacatures niet snel genoeg ingevuld kunnen worden. Als (zelfstandig) trainer kom je tegemoet aan de opleidingsbehoefte van je bedrijf en/of klanten. Tijdens deze opleiding leer je je eigen vakkenis op een boeiende manier overbrengen. Zowel tijdens opleidingen, als vanop afstand. Kriebelt het al langer om je kennis te delen met anderen? Aarzel dan niet langer en schrijf je snel in. Het aantal plaatsen is beperkt!

Schrijf je nu in voor de opleiding "Freelance opleidingscoach" en geniet van 300 EUR korting met de kortingscode "docent".

Naar de opleiding

 

In het bijzonder in de spotlights, éénmalig en enkel dit (na-)jaar

Leren differentiëren, volledig gegeven door Joris van Waes van Schoolmakers
Een gerenommeerde naam in het Vlaamse onderwijs met praktijkervaring hoe je in opleidingen kan differentiëren. Een absolute aanrader!

Inschrijven en meer info
 

Computervaardig. Alle praktische zaken als docent op rij
Alle "domme" vragen kan je hier stellen. Dominique Schreurs neemt in 3 sessies uitgebreid de tijd om op al jullie vragen over Word, Excel, punten in geven, afbeeldingen invoegen, presentaties maken, enz. een antwoord te geven!

Inschrijven en meer info
 

Storend gedrag in de klas
Onze docente Els Keyen pluist voor jullie praktijk & theorie uit hoe je nu het beste omgaat met storend gedrag in de klas. Een verrijkende 3 uur!

Inschrijven en meer info
 

Omgaan met stressmomenten als docent
Bart Moens neemt je in 3 sessies door de volledige do’s & dont’s. Pieken in het cursusjaar gaan nooit meer onder je vel kruipen (deze data volgen nog, zal ongeveer maart-april zijn).

Inschrijven en meer info

 

Het volledige aanbod

vind je hier.