Het team business development voor SYNTRA Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant is bijna compleet! Ontdek ook een aantal initiatieven voor de Warmste Week.

Nieuws over de fusie / business developers

In onze nieuwe organisatie spreken we niet meer over "productmanagers," wel over "business developers". Hieronder het (bijna) voltallige team. De openstaande vacatures hopen we binnen de 2 maanden in te vullen. Zo weten jullie alvast wie het aanspreekpunt is voor onderstaande sectoren! Het opleidingsjaar 2019-2020 zal nog wel een overgangsjaar zijn waar de ‘oude’ business developer nog zal ondersteunen voor vlotte overdracht.

 • Informatica
  Stefan Van de Velde (langlopende opleidingen Syntra)
  Maarten Gorissen (kortlopende opleidingen Syntra Bizz / Fortio)
   
 • Grafische, multimedia, interieur
  Jos Cielen (langlopende)
  Maarten Gorissen (kortlopende grafische)
   
 • Bouw, energie en HVAC, veiligheid, preventie en milieu
  Roald Swerts (langlopende)
  Jan Leys (kortlopende bouwopleidingen)
  Openstaande vacature (andere kortlopende opleidingen)
   
 • Elektro en techniek, drones, Off-shore diving
  Bart Huybrechts (langlopende)
  Jan Leys (kortlopende)
   
 • Transport en logistiek, voertuigen en metaal
  Bart Roux (langlopende)
  Jan Leys (kortlopende)
   
 • Ondernemen
  Wendy Danko (langlopende)
  Jeroen Dutoy (kortlopende)
   
 • Management, sales, marketing en communicatie, financiën
  Valerie Theys (langlopende)
  Jeroen Dutoy (kortlopende)
   
 • Vastgoed, administratie en onthaal, talen en redactie, toerisme
  Gitte Breugelmans (langlopende)
  Jeroen Dutoy / Gitte Breugelmans (kortlopende)
   
 • Horeca en voeding, groenvoorziening / Agro en Food
  Davy De Wreede (langlopende)
  Davy De Wreede (kortlopende)
   
 • Beauty & wellness, zorgverlening, sport
  Ingrid Devaux (AB), Ramona Montero (LIM) (langlopende)
  Ingrid Devaux (AB), Ramona Montero (LIM) (kortlopende)
   
 • Dieren, mode, kunst antiek creatief design
  Rita Henckaers (LIM), Ingrid Devaux (AB) (langlopende)
  Rita Henckaers (LIM), Ingrid Devaux (AB) (kortlopende)

De directie die dit in goede banen zal leiden, zijn David van der meijden – d.vandermeijden@syntra-limburg.be & Joost Vandevijver – joost.vandevijver@syntra-bizz.be

Warmste week

Nieuw Heilig Man

Langs alle kanten rijzen er Warme Week-initiatieven uit de grond. Wij ontvingen een mail van docent Guy Schelfhaut, die ons raakte ... De chocolatiers hebben een nieuwe Heilige Man gecreeërd; we willen deze graag veilen & de opbrengst schenken aan de zorgorganisatie "Zorgcirkels Jongedementie".  (Zie onderstaande mail van familie Schelfhaut-Haegeman voor meer informatie over de organisatie.) De biedingen op de onderstaande vrijgezel in Leuven zijn afgelopen en docent ‘Peter Maginelle’ had het winnende bod van 100€. De opbrengst gaat naar familie Schelfhaut-Haegeman die de zorgorganisatie "Zorgcirkels Jongedementie" steunen.

Bedankt aan ALLEN die meegeholpen hebben het initiatief te steunen!

Voor Peter, SMAKELIJK :)

Wenskaarten

De docenten van de leuvense grafische opleidingen hebben hun cursisten de opdracht gegeven om Kerstkaarten te ontwerpen voor de "warmste week". De opbrengst gaat naar het goede doel: "Mens en dier" vzw, zie link:
https://dewarmsteweek.be/goede-doelen/sirius-therapie-voor-mens-en-dier-vzw

Hebben jullie interesse in een bundeltje kerstkaarten?  Ze zijn te koop aan 10€ per bundel van 10 kaarten en je kan deze bestellen via balie.leuven@syntra-ab.be.

E-mail

"Beste allemaal,

Zoals velen van jullie weten is een van de gezinsleden erg ziek geworden. De voorbije maanden is er reeds veel hulp geboden door familie en vrienden. De spontane reactie hulp aan te bieden is hartverwarmend. Ook professioneel worden wij in dit intense proces gelukkig ook bijgestaan door enkele fantastische mensen. Graag wil ik speciale aandacht van jullie vragen voor de organisatie "ZorgcirkelsJongdementie" die ons persoonlijk in raad en daad wegwijs maakt en mogelijkheden aanreikt als gezin om hiermee om te gaan.
Zoals vele zorgorganisaties zijn ook voor "Zorgcirkels Jongdementie" werkingssubsidies weggesnoeid de voorbije jaren. Hun steun aan gezinnen in gelijkaardige situatie als ons gezin is echter van onschatbare waarde. Om werkingsfondsen te genereren organiseert de organisatie een wijnverkoop. Het voortbestaan van de organisatie hangt af van het succes van deze wijnverkoop. Dit initiatief krijgt dan ook mijn volledige steun.
Ze bieden 4 wijnen aan, telkens aan een prijs van 10€/fles. (Cadeau)verpakking kan tegen een kleine meer kost. Het betreft 2 Italiaanse wijnen en 2 Spaanse, telkens 1 rode en 1 witte wijn. Meer info over de wijnen en de manier waarop je de wijnen kan bestellen kan je vinden op bijgevoegde link.
http://www.zorgcirkelsjongdementie.be/nl/wijnverkoop
Zorgcirkels Jongdementie is gevestigd in Herent, nabij Leuven. Mocht Leuven te ver uit de buurt voor je liggen en het erg moeilijk is om de bestelde flessen op te halen, kan ik mogelijk mee bekijken hoe de flessen toch bij je terecht kunnen geraken.
Zorgcirkels Jongdementie is ook een van de goede doelen tijdens de warmste week.
https://dewarmsteweek.be/goede-doelen/zorgcirkels-jongdementie

Alvast bedankt,

Docent Sommelier, Guy Schelfaut"