Graag wil ik je aan de vooravond van de vakantie nog even danken voor je inzet het voorbije semester! Samen met andere docenten heb je weer bergen werk verzet en meegewerkt aan een sterker Syntra. Dit wordt erg gewaardeerd!

Professioneel staan we voor een jaar vol uitdagingen: de fusie met onze Limburgse collega’s, onze nieuwe toekomst bij Vlaio die vorm gaat krijgen, de inspectie leertijd in het voorjaar, onze mooie groei in de gesubsidieerde en commerciële opleidingen op een kwalitatieve manier blijven beheren ... Kortom veel opportuniteiten die ons zullen helpen om een beter Syntra te bouwen voor onze klanten. Uitdagingen waarvoor we jouw gedrevenheid, expertise en inzet zeker goed zullen kunnen gebruiken. 

Voor ons is dit de moment om alle nieuws uit onze organisatie met jullie te delen.

Een lijvige nieuwsbrief waarin onder meer de laatste ontwikkelingen over de fusie uitgelegd worden.  Daarnaast is een eindejaarsperiode ook ideaal om stil te staan bij jezelf als docent. Onder onze kerstboom liggen weer interessante gratis opleidingen voor jullie klaar! Schrijf je snel in! Voor cursisten liggen er ook nieuwe opleidingen onder de kerstboom. Maken jullie mee reclame voor ons aanbod?

We eindigen onze nieuwsbrief met praktische opfrissingen voor jou over punten ingeven, Dimona aangifte en bedrijfsvoorheffing.

Geniet echter eerst van sprankelende feestdagen en veel welverdiende rust. Zo kunnen we er in januari samen terug invliegen om te bouwen aan een spetterend 2020.

Natuurlijk heb ik ook persoonlijke wensen voor jou:

  • veel liefde en geluk
  • een blakende gezondheid
  • de wetenschap dat problemen altijd opgelost geraken met een stevige dosis goeie wil, inzet en optimisme
  • dat er zeker veel gelachen mag worden!

Prettige feestdagen en een deugddoende vakantie!
 

Peter Aerts
Directeur - Afgevaardigd Bestuurder