Vanuit Syntra Bizz bieden we korte kant-en-klare opleidingen aan en voorzien we ook opleidingen op maat voor verschillende bedrijven en partners. Ook in het afgelopen jaar hebben we bij Syntra Bizz niet stilgezeten en verder ingezet op de groei van het bijscholingsaanbod voor actieve professionals.

Zo hebben we onze structuur aangepast om die groei nog beter te kunnen waarmaken: sinds enkele maanden zijn er drie Productmanagers die zich exclusief bezig houden met het ontwikkelen van open trainingen voor actieve professionals

  • Jan Leys voor de technische sectoren (Elektro en techniek, Bouw, Voertuigen en metaal, Transport en logistiek, Energie en HVAC, Veiligheid, preventie en milieu)
  • Maarten Gorissen voor de sectoren Grafische en audiovisuele technieken en Informatica
  • Jeroen Dutoy voor de opleidingen binnen Management, Verkoop, Marketing en communicatie, Financiën, Talen en Vastgoed

Het team van de opleidingsadviseurs van Syntra-Bizz verkoopt en ontwikkelt opleidingen op maat van bedrijven en organisaties. Een voorstelling van het Bizz-team vind je hier: https://www.syntra-bizz.be/bedrijfsopleidingen.
 

Team Syntra Bizz
vlnr: Caroline, Maarten, Debbie, Danny, Sarah, Jan, Bie, Joost en Jeroen

Zin om ook voor Syntra Bizz te werken?

Goede ideeën voor opleidingen voor een B2B-publiek? Aarzel dan niet om Debbie Van Gossum of één van de productmanagers te contacteren!

Debbie Van Gossum is teamleader van de opleidingsadviseurs
Je kan haar bereiken via 0495 87 13 83 of debbie.vangossum@syntra-bizz.be.