Meer over de docentenkaart en de gratis bijscholingen voor docenten.

De docentenkaart

De docentenkaart is een gezamenlijk initiatief van alle SYNTRA. Hiermee willen we een extra "dankjewel" zeggen aan al onze docenten. De kaart geeft je recht op tal van voordelen in Vlaanderen, Brussel en we hopen ook snel daarbuiten!

Ontdek alle voordelen

 

Ben je momenteel actief als docent in één van onze SYNTRA leertijd- of ondernemerschapsopleidingen? Dan sturen wij jou in de loop van december een docentenkaart op! Je hoeft hier niets voor te doen. Alle medewerkers en docenten krijgen deze kaart automatisch in hun brievenbus.
De kaart is strikt persoonlijk en is geldig gedurende het ganse kalenderjaar. Benieuwd naar jouw voordeel? Je vindt op deze website alle acties bij jou in de buurt of op je vakantiebestemming in het binnenland.
Heb je zelf een zaak en wil je graag een voordeel aanbieden aan jouw collega-docenten over gans Vlaanderen? Laat het ons weten!

Gratis bijscholingen voor docenten

Jaarlijks richten we met het team van Leren 4.0 verschillende bijscholingen in. Gebruik deze kans om meer te leren over lesgeven en neem deel! 
We gaan in de loop van de volgende week een online & fysiek aanbod in elkaar boksen om jullie zo optimaal mogelijk te coachen in jullie lesopdracht. Schrijf je in om op de hoogte te blijven van het aanbod!

Wegwijs voor nieuwe docenten

De Wegwijs voor nieuwe docenten zijn 2 sessies die je op weg helpen in uw lesopdracht. In de eerste sessie maken we je wegwijs bij Syntra AB en de doelgroep, in de tweede sessie overlopen we alle onderdelen van goed lesgeven in een notendop!

Schrijf je in (of blijf op de hoogte)

Bijscholingen voor docenten

  • Coaching en feedback geven
  • E-leren training voor docenten
  • Sociale media in de klas
  • Wegwijs in evalueren
  • Activerende werkvormen in je les
  • Omgaan met taalverschillen en –achterstand in samenwerking met onze leercoach Myrthe
  • Spreken voor een groep
  • Omgaan met Stress
  • Klasmanagement

Schrijf je in (of blijf op de hoogte)

Intervisie tussen docenten

Velen onder jullie zijn in de loop van het vorige cursusjaar reeds (gedeeltelijk) overgeschakeld naar online lesgeven. De ervaring die jullie daarmee hebben opgedaan willen we niet verloren laten gaan. Naast onze sessies waar je al deze info voor het eerst hoort, organiseert Team Leren 4.0 ook intervisies. Dit zijn "terugkommomenten" waar je als docent aan kan deelnemen, ervaring kan uitwisselen met andere docenten en ook vragen kan voorleggen aan alle deelnemers. We organiseren deze sessies op aanvraag en zullen jullie hier zo goed mogelijk à la carte bedienen. Heb je interesse in zo’n terugkommoment over online leren? Geef dan zeker een seintje op het mailadres syntra-cloud@syntra-ab.be