Sinds 1 september ben ik weer op post in mijn job als docentencoach / e-coach. Door de lockdown en de covid 19-maatregelen heeft Syntra AB snel geschakeld in zijn ondersteuning van e-leren.

Intussen staat een heel team Leren 4.0 klaar om jou mee te ondersteunen in je lesopdracht en alles wat daarbij komt kijken. Vanaf nu kan je niet alleen bij mij terecht maar ook bij mijn collega’s Anne en Kaat. Bert Verlinden is de e-coach/docentencoach, specifiek voor Leertijd. We begeleiden jouw groei en ontwikkeling als docent.

Aan de hand van vrijblijvende pedagogische sessies en workshops op de verschillende campussen, zal ons team jullie onderdompelen in vernieuwende leermethodieken, het gebruik van ons online leerplatform Syntra Cloud en hoe kwalitatief online les te geven. Binnenkort spreken we van code oranje wat betreft de Covid-maatregelen, maar wees gerust: wij staan klaar om je hiervoor klaar te stomen en gaandeweg mee in te begeleiden.

In deze nieuwsbrief

Tot snel!

 

Sanne Dupont

Sanne Dupont
Docentencoach & Pedagogisch ondersteuner