De docentenkaart en 300 EUR korting.

De docentenkaart

De docentenkaart is een gezamenlijk initiatief van alle SYNTRA. Hiermee willen we een extra "dankjewel" zeggen aan al onze docenten. De kaart geeft je recht op tal van voordelen in Vlaanderen, Brussel en we hopen ook snel daarbuiten!

Ontdek alle voordelen

 

Docentenkaart

Ben je momenteel actief als docent in één van onze SYNTRA leertijd- of ondernemerschapsopleidingen? Dan sturen wij jou in de loop van december een docentenkaart op! Je hoeft hier niets voor te doen. Alle medewerkers en docenten krijgen deze kaart automatisch in hun brievenbus op 10 januari 2021.

De kaart is strikt persoonlijk en is geldig gedurende het ganse kalenderjaar. Benieuwd naar jouw voordeel? Je vindt op deze website alle acties bij jou in de buurt of op je vakantiebestemming in het binnenland.
Heb je zelf een zaak en wil je graag een voordeel aanbieden aan jouw collega-docenten over gans Vlaanderen? Mail @ sanne.dupont@syntra-ab.be.

300 euro korting op ons open aanbod

In het open aanbod van de opleidingen van Syntra AB krijg je als docent een korting van 300 EUR per kalenderjaar, ook op online opleidingen! De meerkost en grondstoffen betaal je zelf.

Hoe kan je een opleiding volgen als docent?

  • Zoek een interessante opleiding op onze website
  • Schrijf in via onze website
  • Gebruik de kortingscode "docent"
  • Laat daarna schriftelijk (via mail) aan je verantwoordelijke/opleidingscoördinator weten dat je deze opleiding zal volgen
  • Zij zorgen ervoor dat de korting (max 300 EUR) automatisch in mindering wordt gebracht